Af - 23/03-15 22:37; Opdateret: 24/03-15 13:05

Søn parterede forældre og tilberedte dem i mikroovnenSøn parterede forældre og tilberedte dem i mikroovnen

Da 31-årige Henry Chaus forældre forsvandt for to år siden, gik han fortvivlet ud i medierne og bad om hjælp til at finde dem. I virkeligheden vidste han som den eneste, hvor de to befandt sig.

storybild

Dommen i en bestialsk mordsag faldt i sidste uge i Hong Kong. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Den 1. marts 2013 var sidste gang Chau Wing-ki og Siu Yuet-yee blev set i live.

Sammen med sønnen, den dengang 31-årige Henry Chau, gik de ind i en lejlighed i Hong Kong, men blev aldrig set komme ud igen.

Henry Chau iværksatte sammen med sin bror en eftersøgning af de forsvundne forældre og gik sågar til medierne i håbet om, at de kunne hjælpe til med eftersøgningen.

Sexleg gik skævt: Kannibal koger sit offers hoved
Sexleg gik skævt: Kannibal koger sit offers hoved

Imens efterforskningen pågik, sendte Henry Chau alarmerende beskeder til sine venner, hvori han fortalte, at han stod bag forældrenes forsvinden, og at han desuden havde slået dem ihjel.

Det skriver South China Morning Post.

To uger senere blev Henry Chau og en anden mand, ejeren af den pågældende lejlighed i Hong Kong, anholdt.

Spansk avis: Vicevært-morder tilstår nyt drab
Spansk avis: Vicevært-morder tilstår nyt drab

I sidste uge faldt dommen over den anklagede søn, som otte ud af ni jurymedlemmer idømte ham livstid for dobbeltmordet på sine forældre. Samtidig kom det frem, hvad Henry Chau præcis havde gjort med forældrenes lig, efter han havde taget livet af dem.

Ifølge avisen fandt politiet i lejligheden et køleskab med forældrenes afhuggede hoveder og deres delvist parterede kroppe. Enkelte stykker af kroppen havde han tilberedt i mikroovnen.

Manden, Tse Chun-kei, hvis lejlighed forældrene blev dræbt og fundet i, blev til at starte med tiltalt sammen med Chau, efter Chau havde anklaget ham for at være medskyldig. Dette troede juryen dog ikke på og frifandt ham.

Koldblodig kvinde parterer kærlighedsrival og skriver kynisk besked
Koldblodig kvinde parterer kærlighedsrival og skriver kynisk besked

Ifølge dommeren, Michael Stuart-Moore, blev Henry Chau beskrevet som 'ekstremt farlig' og en 'skuespiller', som ville lyve over for hvem som helst for egen vinding skyld.

- Henry Chau skyder altid skylden på alle andre end sig selv. Han er en totalt fiasko i livet såvel som i sjælen, sagde Michael Stuart-Moore i retten.

I lejligheden, hvor grusomhederne havde fundet sted, og forældrenes sidste sekunder havde udspillet sig, fandt politiet ligeledes en detaljeret indkøbsliste, som Chau havde lavet op til mordene. Listen indeholdt blandt andet:

- Tre kødknive
- Frugtknive
- 2 x hammere
- Madkasser
- Klorin
- 2 x mikroovne
- 3 x riskogere

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
AaB-formand om chok-fyring: Sådan...
bt.dk
To mænd fyret efter julefrokost i...
bt.dk
Asger var alene - pludselig sad armen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx