Af Katrine Frederikke Wandrup - 13/09-17 13:42

24-årig makeup-artist lagt for had på grund af sine hænder24-årig makeup-artist lagt for had på grund af sine hænder

Advarsel: Billedet er ikke for sarte sjæle.

storybild

En amerikansk makeupartist fra Texas har fået en række af sine billeder anmeldt på Facebook, efter hun delte et af sine kunstværker.

Billederne forestillede hendes hænder med en lang række blodige huller. Heldigvis er der kun tale om makeup, men mange har fundet billederne så ubehagelige, at de har anmeldt kunsteren, Bridgette Trevino, for stødende indhold, skriver Mirror.

Det antages, at omkring 15 procent af befolkningen lider af såkaldt trypofobi, som er en frygt for huller.

Det kan være billeder af mange huller samlet ét sted, de runde dutter på armene af en blæksprutte eller de små bobler der samles på indersiden af en flaske med kondensvand.

Efter de mange anmeldelser af billederne og videoen har Bridgette Trevino været nødsaget til at skrive en disclaimer på opslaget og tydeligt vise, at der er tale om makeup. Det gør hun i en video, hvor makeuppen bliver skrabet af hånden.

Selvom det er irriterende for hende, at folk har angrebet hende på grund af billederne, så gør det hende også glad, fordi det er et tydeligt tegn på, at hun gør sit arbejde godt, mener hun.

Til det diskuterede billede skrev hun: 'Her er hvad jeg arbejdede på tidligere. Det er inspireret af trypofobi. Ikke ægte, udelukkende special effect-makeup!'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pølsebrød tilbagekaldes - risiko for...
bt.dk
'Diva'-Rikke afslører: Det skete der...
bt.dk
Lastbilchauffør død efter fald
bt.dk
Esben Lunde åbner op for at indhegne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx