Af Bo Poulsen - 13/10-17 08:40; Opdateret: 13/10-17 09:09

Hver eneste aften stod han i vinduet - så sendte naboen en sms Hver eneste aften stod han i vinduet - så sendte naboen en sms

Amerikanske Kellie Burkhart fra Tennessee i USA har delt en sjov sms fra sin nabo.

storybild

Her ses den 'uhyggelige' skikkelse som har skræmt Kellie Burkharts nabo i længere tid. (Billede: Kellie Burkhart)

Beskeden blev sendt til Burkharts far.

'Jeg er træt af at blive skræmt af det, som dit barn har i sit uhyggelige vindue'.

Hertil er et billede af en mørk skikkelse i vinduet. Men sandheden er heldigvis langt fra så uhyggelig, som man måske skulle tro.

Kellie Burkhart er nemlig stor fan af tv-serien 'Supernatural'. I serien følger man brødrene Dean og Sam Winchester, der jagter og dræber mytiske og mystiske væsner. Hun er så stor fan, at hun har en stor papfigur af skuespilleren Jensen Ackles på sit soveværelse. Og det er papfiguren, som tilsyneladende skræmmer naboen.

»Jeg er ikke sikker på, hvor længe det har skræmt naboen, men det må have været længe, fordi papfiguren af Dean (Jensen Ackles karakter i serien, red.) har været i mit vindue i flere måneder. Det var ikke min intention at skræmme naboen. Det var bare der, hvor den passede bedst ind på mit værelse,« siger hun til Buzzfeed.

Den unge high school-elev fortæller, at papfiguren stadig står på værelset, men hun har lukket for persiennerne, så naboen ikke kan se den.

Det oprindelige opslag på Twitter er blevet delt, liket og kommenteret på omkring 90.000 gange, siden hun lagde det op 3. oktober.


Og der er mange folk, som har oplevet, at Jensen Ackles skræmmer som papfigur. Eksempelvis skriver en bruger, at vedkommende må gemme den væk fra hunden, som langt fra er fan.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

38-årig kvinde indlagt: Stukket ned...
bt.dk
FCK er færdige i Europa: Så mange...
bt.dk
Studerende anklagede Støjberg for at...
bt.dk
Svensk ugeblad bringer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx