Af - 02/08-16 18:39

Ventede på kæresten i lufthavnen i 10 dage - og blev kørt væk i ambulanceVentede på kæresten i lufthavnen i 10 dage - og blev kørt væk i ambulance

Har du nogensinde prøvet at sidde og vente på en date, der aldrig dukkede op? Hvis ja, kan du måske forstå, hvad Alexander har været igennem - også selvom hans historie nok overgår din.

storybild

En 41-årig hollænder har fået en del omtale i Kina, efter han forgæves ventede på sin kæreste i lufthavnen i ti dage. Det skriver Evening Standard.

Ti dage.

Alexander Pieter Cirk mente, at han havde aftalt at mødes med sin 26-årige kinesiske net-kæreste Zhang. Men hans udkårne dukkede ikke op i Changsha lufthavn på det aftalte tidspunkt, og derfor gav han sig til at vente.

Og vente...

Og vente...

Da Pieter havde ventet i ti dage, besluttede lufthavnspersonalet at få den yderst tålmodige mand fjernet fra lufthavnen. Han blev derefter kørt på hospitalet, hvor man behandlede ham for udmattelse.

Sådan får du folk til at forelske sig i dig
Sådan får du folk til at forelske sig i dig


Den standhaftige mands bedrift fik en del omtale i de lokale medier, og pludselig kom det hans kinesiske kæreste for øre, at han havde siddet og ventet på hende i halvanden uge.

Hun forklarede, at hun slet ikke havde regnet med, at den hollandske mand mente det alvorligt, da han sagde, at han ville besøge hende.

Par med denne aldersforskel bliver sammen
Par med denne aldersforskel bliver sammen

Så imens Alexander hutlede sig gennem ti dages lufthavnsmad og dårlig søvn, havde den 26-årige kvinde blandt andet ligget på operationsbordet for at få gennemført en plastikoperation.

Alexander vendte hjem til Holland, da han blev udskrevet fra hospitalet.

Kærester som gør dette sammen er lykkeligere
Kærester som gør dette sammen er lykkeligere

Og Zhang? Hun håber, at de to kan mødes på et tidspunkt, når oplevelsen er kommet lidt på afstand. Det virker vel egentlig meget rimeligt at give forholdet en chance, når nu den 41-årige hollænder gad vente på hende i ti dage i en lufthavn.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx