Af David Andersen - 19/07-17 16:01

Vennerne torturerede og myrdede Christian - snart er de friVennerne torturerede og myrdede Christian - snart er de fri

Syv år efter et af de mest brutale mord i Sveriges historie, er gerningsmændene på vej ud af fængslet.

storybild

Den 8. september 2010 forsvandt 26-årige Christian Larsson fra den svenske by Bollnäs sporløst. Mindre end en uge senere sad tre teenagere anholdt og sigtet for kidnapning.

De tre mænd på 18 og 19 år var Christians venner, men da politiet fandt ud af, hvad de havde gjort ved ham, udviklede sagen sig til en af de mest opsigtsvækkende mordsager i Sveriges historie på grund af sin voldsomhed og afstumpethed.

Allerede nu, blot syv år senere, står to af mændene foran snarlig løsladelse, og den tredje er efter al sandsynlighed allere på fri fod.

Det skriver Nyheter 24.

På den skæbnesvangre dag, hvor de tog livet af Christian, måtte han gennem et sandt smertehelvede, inden han blev myrdet med koldt blod. De fire venner var kendte i misbrugsmiljøet, og Christian blev beskyldt for at hugge stoffer fra en af de andre, den nu 26-årige Johan Flykt.

Situationen udviklede sig voldeligt, og de tre venner slog ham gentagne gange med en hammer, inden de torturerede ham i et badekar med iskoldt vand. I badekarret blev han stukket med kniv mere end 30 gange, inden han blev holdt under vandet. Til sidst skar de halsen over på ham.

Men vanviddet stoppede ikke med Christians død.

De tre teenagere skar hovedet af ham, og brændte det og gravede det ned. Tænderne hev de ud og gemte i en cigaretpakke. Christians krop blev fundet i affaldssække i en sø, skriver Nyheter 24.

Under retssagen mod gerningsmændene kom det frem, at de optog to videoer under mordet og den efterfølgende partering. På videoerne griner de og fyrer vittigheder af, mens de gennemfører deres rædselsvækkende foretagende.

Og nu er de altså parate til at komme ud i samfundet igen, vurderer det svenske retssystem. På billederne herunder kan du se de tre gerningsmænd og deres nuværende status.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Guldvinder hældte øl i hovedet på...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
Prins Felix går sin egen vej - gør...
bt.dk
Se billederne: FCM hyldet i stor stil...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx