Af - 05/11-16 15:15

Nu kan du snart få kondomer til din vinNu kan du snart få kondomer til din vin

Var det noget med et kondom til vinen?

Bildstrecke im Grossformat »

Du har måske prøvet, at der efter middagen er en halv flaske vin tilbage. Så står du og maser korkproppen tilbage i flasken, så den bedre kan holde sig.

Men det kan være slut. For nu har nogle fundet en nemmere løsning, skriver Metro.

Vin-kondomet.

Det fungerer som det kondom, vi kender. Du åbner pakken, tager kondomet ud og ruller det ud over. Og så vil kondomet fungere som en prop, der slutter tæt om flaskens åbning, så vinen ikke løber ud.

Ny forskning: Denne alkohol-drik er god for hjernen
Ny forskning: Denne alkohol-drik er god for hjernen

Manden bag er Mitchell Strahan. Hans rejse med vin-kondomet begyndte, da han oprettede sit produkt på kickstarter, hvor han ønskede folks donationer, så han kunne producere sin idé. Og det var en succes.

- Vin-kondomer er sjove. Og så er de åbenlyst en god samtale-starter til en fest eller til en middag med vennerne, siger han selv.

Hans oprindelige mål var at indsamle 7.500 dollars - svarende til omkring 50.000 kroner. Det mål fik han hurtigt opfyldt, og indsamlingen kom i alt 20 procent højere.

- På den praktiske side, er det en rigtig god vin-stopper, siger han til Metro, og forklarer at kondomerne er rigtige gode til at lukke flasker, men ikke er gode, hvis man vil bruge dem som almindelige kondomer. Til gengæld kan de også bruges på mange andre typer flasker.

Forskning afslører: Populær drink er ligeså stærk som kokain
Forskning afslører: Populær drink er ligeså stærk som kokain

Det eneste sted Mitchell Strahan fortæller, at de ikke er så gode er på champagneflasker. For der vil gassen i champagnen lave kondomet til en ballon.

Hvis du er træt af at mase korkproppen tilbage i flasken, kan du bestille kondomerne her. Hvis du altså ikke køber flasker med skruelåg eller bare tømmer flasken.

Så populær er gin i Danmark
Så populær er gin i Danmark

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx