Af Lars Dinesen - 22/07-17 19:12

Manden kom fuld hjem og sagde dette til sin kone: Så skar hun hans penis afManden kom fuld hjem og sagde dette til sin kone: Så skar hun hans penis af

En indisk kvinde er anklaget for at have skåret sin husbonds penis af og flygtet med den i sin taske torsdag.

storybild

Det skriver International Business Times.

Klokken tre om natten tog den 30-årige kvinde en kniv i en køkkenskuffe og skar sin mands vedhæng af, lyder det fra det lokale politi i den sydindiske by Vellore.

Forud for den drastiske handling havde parret skændtes helt op til midnat. Manden skal ifølge politiets oplysninger være kommet fuld hjem fra byen, hvorefter han havde sagt, at han ville gifte sig igen. Han mente, at den 30-årige hustru var blevet for gammel til ham.

Ordene tolkede hun angivelligt som et tegn på, at han så en anden kvinde bag hendes ryg, og det skal have været årsagen til, at hun lemlæstede ham.

Efter sin blodige gerning stoppede hun den afhuggede penis i sin taske og forlod hjemmet. Naboerne hørte manden skrige, og han kom efterfølgende på hospitalet.

»Vi anholdt kvinden, der er anklaget i sagen, på vej hjem til sine forældre. Hun havde det afskårne lem i sin taske,« lyder det fra politiinspektør M. T. Irudhayara.

Ofret for lemlæstelsen blev efterfølgende opereret på Government Vellore Medical College Hospital og er meldt uden for livsfare.

Kvinden er angiveligt mor til fire børn og har været sammen med manden i 14 år. De boede dog ikke sammen i den sidste tid.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mestrene spiller med musklerne:...
bt.dk
8-årig dreng er blevet fundet
bt.dk
Retoriker: 'Den her tale får...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx