Af - 18/09-14 10:33

Stacey bestormet af vrede mænd: Lavede guide til store bryster uden operationStacey bestormet af vrede mænd: Lavede guide til store bryster uden operation

En instruktionsvideo med en enkel metode til at forvandle beskedne bryster til massive torpedoer har skabt debat. Her fortæller hovedpersonen sin side af sagen.

Se den vilde forvandling af Stacey Brennans barm - og der er kun brugt en god bh, sammenrullede sokker og lidt makeup. Se, hvordan det gøres i videoen længere nede i artiklen.

Canadiske Stacey Brennan har fået massiv opmærksomhed takket være en YouTube-video, hvor hun guider til større barm - helt uden plastikkirurgi.

- Da jeg besluttede mig for at filme videoen og offentliggøre den, så vidste jeg godt, at den ville være kontroversiel. Men jeg regnede ikke med, at den ville få så mange visninger, forklarer hun i en mail til metroxpress.

Model med N-skål er ikke tilfreds: De skal være større!
Model med N-skål er ikke tilfreds: De skal være større!

Videoen har fået over 3 millioner visninger siden offentliggørelsen i maj.

I videoen fortæller Stacey, hvordan hendes bryster er blevet markant mindre efter et vægttab. Men frem for at lægge sig under kniven og på indopereret implantater, viser hun en nemmere metode til markant større bryster. Det involverer blandt andet en særlig bh, sammenrullede sokker og lidt makeup.

Linse: - Har vist at jeg er mere end et par store bryster
Linse: - Har vist at jeg er mere end et par store bryster

- De bedste reaktioner har været fra kvinder. Mødre, der har brug for at kvikke brysterne op efter amning af flere børn. Dem, der ligesom mig har tabt sig. Konstant får jeg beskeder, hvor de takker mig for at have hjulpet dem, siger hun.

- Disse kvinder er grunden til, at det er det hele værd at lave videoer om tabu-belagte emner.

Kønsforsker om amning: Vi er omgivet af perfekte, seksualiserede bryster
Kønsforsker om amning: Vi er omgivet af perfekte, seksualiserede bryster

Men ikke alle er lige søde. De mest ubehagelige kommentarer kommer fra mænd.

- Mændene tror, at det her gøres for deres skyld. Og at vi ved at gøre dette, snyder dem for noget, de mener, er deres. Det er helt utroligt. En kvindes krop er hendes egen, og hvad hun vælger at gøre med den, er hendes beslutning, lyder det fra Stacey
.
- Mængden af mænd, der ikke kan forstå dette er ikke til at fatte. Jeg synes, det er til grin. Jo mere vrede de er, jo mere bekræfter de bare overfor mig, at de er idioter.

Med til historien hører også, at Stacey har en kæreste, der elsker hendes bryster, uanset deres størrelse. Det fortæller hun i videoen.

Se videoen med bryst-forvandlingen her:


LÆS OGSÅ: Plakat var for fræk: Må censurere bryster med en fadøl

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du også fået en masse af disse...
bt.dk
Endelig! Legendarisk trick afsløret...
bt.dk
Skatteministeren afslører: Så dyrt...
bt.dk
Forlystelse blev beskyldt for at være...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx