Af Ritzau - 16/10-16 19:22; Opdateret: 16/10-16 23:11

OL-sprinter mister 15-årig datter i skudveksling i USAOL-sprinter mister 15-årig datter i skudveksling i USA

Løbestjernen Tyson Gays datter blev skudt søndag foran en restaurant, og hun blev senere erklæret død.

storybild

Den amerikanske løbestjerne Tyson Gay har mistet sin datter i en skudveksling. (Billede: Scanpix/Olivier Morin)

Tyson Gay, en af de stærkeste bejlere til posten som verdens hurtigste mand over det seneste årti, har mistet sin 15-årige datter i en skudveksling.

Amerikanske myndigheder bekræfter, at datteren Trinity Gay er afgået ved døden på et hospital i delstaten Kentucky, skriver ESPN.

- Hun klarede den ikke. Jeg er så forvirret. Hun var her så sent som i sidste uge i efterårsferien. Det er så vanvittigt. Jeg aner ikke, hvad der er sket, siger Tyson Gay til tv-stationen WLEX.

Trinity Gay blev ifølge vidner ramt af en vildfaren kugle under en skudveksling i byen Lexington omkring klokken fire søndag morgen lokal tid.

Hun var selv en lovende løber. Hun drømte om at blive OL-deltager som sin far, og hun ville gerne være kirurg, fortæller hendes mor, Shoshana Boyd.

- Hun var så uskyldig. Hun var så uskyldig. Jeg vil bare have folk til at stoppe med at skyde. De skal indse, hvem de sårer. Det er helt tilfældigt. De forstår det ikke. De forstår ikke, hvem de sårer, siger Boyd til New York Daily News.

Politiet i Lexington blev søndag kaldt til en parkeringsplads, hvor der var rapporter om et skyderi.

Vidner på stedet har fortalt, at der blev udvekslet skud mellem to køretøjer på parkeringspladsen ved en restaurant.

Betjente stoppede en af bilerne, og to personer blev taget med til afhøring.

Tyson Gay har vundet flere verdensmesterskaber i løb - blandt andet i 100 meter løb og 200 meter løb ved VM i Japan i 2007.

Den 34-årige løber afgav i 2013 en positiv dopingprøve. Han fik frataget en OL-medalje i 400 meter stafet fra London 2012.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx