Af - 10/12-14 06:10; Opdateret: 10/12-14 06:24

Teenager brugte sin telefon helt rigtigt på toilettet: Nu ruller millionerne indTeenager brugte sin telefon helt rigtigt på toilettet: Nu ruller millionerne ind

Connor Bruggemann fandt det helt rigtige at bruge sin iPhone til, og det gjorde ham til millionær.

Mange spiller Angry Birds, Wordfeud eller Quiz Battle, når de sidder på toilettet. Men ikke Connor Bruggemann. Det skriver The Verge.

Han har fået tilnavnet som den næste 'Wolf of Wall Street' efter at have forvandlet 10.000 amerikanske dollars, cirka 60.000 danske, til 300.000 dollars, 1,8 millioner danske kroner på bare ét år.

Wolf of Wall Street er en reference til børsmægleren Jordan Belfort, som tjente millioner på at spekulere i aktier, og hvis historie er foreviget i Hollywood-filmen Wolf of Wall Street med Leonardo Di Caprio i hovedrollen.

Anklaget for at snyde venner for millioner: Sådan gjorde pokerhajen
Anklaget for at snyde venner for millioner: Sådan gjorde pokerhajen

Det er ikke på baggrund af en lang uddannelse eller mange års erfaring, at den 16-årige Connor har tjent styrtende på at spekulere i aktier. Det er med is i maven og sin iPhone i hånden. Han er nemlig også highschool junior-elev i Wyckoff, New Jersey.

Det hele startede, da Connors far, som er tidligere børsmægler, åbnede en Etrade-konto til sin søn, så han kunne begynde at lege med at købe aktier. Med penge sparet op fra sine deltidsjob investerede teenageren i store firmaer som Apple og Verizon.

Men det var, da han besluttede at kaste alle sine penge efter mindre virksomheder, såkaldt penny stockes, som American Community Development Inc til 0,003 pund per aktie, at tingene tog fart. På bare et år lavede han de opsparede 10.000 dollars til flere hundrede tusinder med handel over sin iPhone. Nogle gange sad han ved skrivebordet, men for det mest lavede han pengene på toilettet eller ved frokostbordet.

Falske millionmalerier og Dinosaur-æg - her er de kendtes bedste fund
Falske millionmalerier og Dinosaur-æg - her er de kendtes bedste fund

Connor Bruggemann satsede på et område, som er meget risikofyldt med store udsving, og som også er kendt for svindel. Og takket være iPhonen og den konstante forbindelse til internettet kunne han gøre det lige, hvor han ville.

Takket være hans næse for aktiehandel har han kunne købe sig en ny BMW, en MacBook til hver af sine forældre og en iPad til sine søskende.

Hans far, som er tidligere børsmægler, siger, at han nok burde rådgive ham mere, end han gør nu. Teknisk set råder han over sin søns penge, så han har lagt penge til side til et hus.

LÆS OGSÅ: Utroligt fund på gammel gård: Familie fandt historisk skat til værdi af 100 millioner kroner

LÆS OGSÅ: Nu tjener danske kvinder åbenbart mere end mænd

LÆS OGSÅ: Her går det godt: Paul McCartney tjener en lille million - om dagen!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Klaus' kæreste gik fra ham på grund...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx