Af - 08/06-16 16:05; Opdateret: 08/06-16 16:31

Vanvittig video: Mand slår kæreste i jorden i voldsom slåskampVanvittig video: Mand slår kæreste i jorden i voldsom slåskamp

Metro skriver om en video, hvor en kvinde gentagne gange slår en mand. Pludselig slår han igen, og kvinden ender i jorden med et blodigt ansigt.

storybild

Et billede fra videoen, som bliver vist af britiske Metro.

En voldsom video af et skænderi mellem en mand og en kvinde bliver delt på livet løs i disse dage, og flere britiske medier beretter om den voldsomme episode.

Videoen viser en kvinde og en mand skændes i den russiske by Yekaterinburg. Kvinden er oprevet, og tildeler manden op mod 20 slag, skub og spark. Manden står passivt, indtil kvinden skubber ham væk en sidste gang.

TV: Politimand opbryder slagsmål på bar - og så griber han karaokemikrofonen
TV: Politimand opbryder slagsmål på bar - og så griber han karaokemikrofonen

I dette øjeblik går den ukendte mand amok. Han langer ud efter kvinden, og rammer hende så hårdt med alle sine fem slag, at kvinden går i jorden.

En forbipasserende, der fungerer som skænderiets eneste uskyldige part, kommer kvinden til undsætning, men forgæves. Manden råber på russisk ‘jeg elsker dig, din dumme kvinde’, før han tvinger kvinden, der nu har blod i ansigtet, ind i bilen igen.

Slagsmål koster to spillere karantæne på ubestemt tid
Slagsmål koster to spillere karantæne på ubestemt tid

Ifølge Metro råber den forbipasserende ‘hvad fanden har du gjort ved hende’ på russisk, inden den voldsomme slagsbror sætter efter hende, og angiveligt også stikker hende en på skrinet.

Til sidst ses den tydeligt påvirkede mand sætte sig ind i bilen og køre væk i en fart.

LÆS OGSÅ: Ny app hjælper dig med at finde en slåskamp

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx