Af Mick Allerup Jensen - 07/10-17 21:22

Model viste sin naturlige krop på Instagram - så blev hun truet med voldtægtModel viste sin naturlige krop på Instagram - så blev hun truet med voldtægt

Den svenske fotomodel og instagrammer, Arvida Byström, postede et billede, hvor hun poserer med behårede ben. Nu får hun trusler om voldtægt i indbakken. Det skriver hun på Instagram.

storybild

Den 26-årige model er kendt for at vise både kropsbehåring og strækmærker frem på det sociale medie Instagram. Hun bliver kaldt en decideret cyber-sensation, der udfordrer kønsstereotyper og hvad der er feminint.

Men det er ikke alle, der er lige begejstrede for hendes statements. Det fandt hun ud af, da hun postede et modelbillede for sneakerproducenten Adidas.

Her poserer hun med bare ben, der ikke har set en skraber i et stykke tid. Det burde der ikke være noget galt med. Men det åbenbart ikke alle, der mener sådan.

'Jeg får bogstaveligt talt trusler om voldtægt i min Direct Message-indbakke', skriver hun blandt andet i billedteksten, hvor hun også udtrykker en stor portion forundring over, at folk kan finde på at sende sådanne trusler.

Arvida Byströms billede har fået en blandet modtagelse, men hun hæfter sig især ved de positive tilbagemeldinger, hvor en af følgerne skriver:

'Det er noget absurd noget at sige i 2017, men hun er så modig, at hun tør vise naturlige ben'.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Russisk curlingspiller mister OL-bronze
bt.dk
Jyske veje mørklægges: Nu skal...
bt.dk
Hjemmehjælper anholdt
bt.dk
Dansk sanger står frem med kæresten:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx