Af - 19/09-13 15:48; Opdateret: 19/09-13 16:02

Apple og Google vil finde formel på evigt livApple og Google vil finde formel på evigt liv

Der er ingen grund til små armbevægelser, hvis man er blandt verdens største virksomheder.

storybild

(Billede: Polfoto)

Apple og Google går sammen om at afskaffe kræft, alderdom og dødelige sygdomme til fordel for det evige liv.

Efter sammen at have besejret markedet for søgemaskiner, internet, telefoner, tablets og computere vil Apple og Google nu i fællesskab sejre over døden og finde opskriften på det evige liv.

Google-lederen, Larry Page, som opfandt Google tilbage i 1996 har meddelt, at han og Apples' formand Arthur Levison, som også er formand i medicinalselskabet, Genentech, nu sætter sig i spidsen for sundhedsprojektet, Calico, hvor de vil sætte nogle af deres mange milliarder på spil i forsøget på at afskaffe aldersbetingede sygdomme.

Larry Page siger til Time Magazine, at han er 'bevidst om, at det godt kan tage 10 til 20 år før Calico's indsats bærer frugt, men at han så tilgengæld mener, at deres arbejde vil kunne vise sig at være endnu vigtigere end, hvis de blot satte sig for at kurere kræft':

- Vi tænker på det at løse kræftens gåde som en stor ting, der helt vil ændre verden. Og ja, ja der mange tragiske kræfttilfælde. Og ja, det er meget, meget trist. Men hvis du træder et skridt tilbage, og tænker over det, så vil det ikke være så stort et fremskridt, som man forestiller sig, siger Larry Page, der ikke ville afsløre yderligere om Calicos' kommende arbejde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire bandefolk dømt - afpressede...
bt.dk
Dansk popstjerne kæmper med indre...
bt.dk
Superligaklub åbner for comeback:...
bt.dk
Menneskejagt i gang - flere kvæstede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx