Af Webstud/AS - 09/09-17 16:30; Opdateret: 09/09-17 16:42

Mand brændte ihjel under Burning Man-festival: 'Han var en rigtig glad fyr'Mand brændte ihjel under Burning Man-festival: 'Han var en rigtig glad fyr'

En mand har mistet livet under en populær festival i USA. Nu udtaler forældrene sig om tabet af deres søn.

storybild

Afbrænding af 'The Man' på Burning Man-festivalen. (Billede: Flickr)

En mand er død, efter han løb ind i et flammehav under festivalen Burning Man, skriver CNN.

Den 41-årige amerikaner ved navn Aaron Mitchell deltog for første gang i festivalen, der afholdes i Black Rock Desert i den amerikanske stat Nevada, hvor festlighederne kulminerer med afbrænding af en gigantisk statue - heraf navnet, der på dansk betyder 'brændende mand'.

Af endnu uvisse grunde løb Aaron Mitchell mod bålet og gennem to hold af sikkerhedsvagter, som forgæves forsøgte at få fat i ham. Herefter sprang ind i de flere meter høje flammer. Brandmænd forsøgte at hive ham ud, men de blev nødt til at vente til den brændende konstruktion var væltet.

- Vi ved virkelig ikke, hvad der skete. Retsmedicineren spurgte, om han var deprimeret, og vi sagde nej. Han var en rigtig glad fyr, siger mandens mor til Metro.

Manden blev fløjet til et akutcenter for brandofre i Californien, hvor det var klart, at hans liv ikke stod til at redde. En efterfølgende undersøgelse viste, at han ikke var påvirket af alkohol under hændelsen.

- Måske fik han noget [i sin drink, red.]. Vi ved det virkelig ikke. Han var altid meget påpasselig med, hvad han spiste, fortæller forældrene.

Billedet nedenfor viser det øjeblik, hvor Aaron løber ind i flammerne. En brandmand ses lige bag ham. Vi har valgt ikke at bringe video af den voldsomme hændelse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Naboer stiktossede over nyt...
bt.dk
21 vanrøgtede hunde blev fjernet fra...
bt.dk
Ophidset Morten Wieghorst: Det er...
bt.dk
Wozniacki truer med boykot: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx