Af - 16/08-15 16:39; Opdateret: 16/08-15 17:08

Cyndi blev droppet én time før brylluppet: Mit hjerte blev knustCyndi blev droppet én time før brylluppet: Mit hjerte blev knust

En time inden vielsen gik døren op...

Bildstrecke im Grossformat »

Se nogle af verdens mest rørende bryllupsfotos i galleriet, hvor bryllupsfotografer bliver hyldet.

Cyndi Maisonneuve fra Toronto, Canada, troede, at hendes bryllupsdag skulle blive den bedste i hendes unge liv. Men en time inden selve vielsen gik døren op.

- Han kom ind i rummet og sagde, at vi blev nødt til at snakke alene. Han græd. Jeg troede, at han var følelsesladet på grund af den store dag, men så sagde han: 'Jeg tror ikke, at jeg kan gennemføre det.

Sådan lyder et tankevækkende indlæg, som Cyndi Maisonneuve har skrevet i avisen The Guardian. I brevet fortæller hun, hvordan oplevelsen føltes som en kniv i hjertet.

- Jeg stod der - med slør og det hele. Manden, som jeg troede var mit livs kærlighed, sagde, at han måtte aflyse brylluppet en time før, og imens gæsterne ventede på stranden, skriver Cyndi Maisonneuve.

- Jeg spurgte ham ikke engang hvorfor. Jeg bad ham bare om at skride.

Aniston havde ikke disse 'Venner' med til sit bryllup
Aniston havde ikke disse 'Venner' med til sit bryllup(Cyndi Maisonneuve)

Cyndi var 23 år, og hun havde været sammen med drømmemanden i to år. Allerede efter et halvt år sammen, gik han på knæ, og hun sagde ja. Hurtigt? Måske, men de føltes rigtige for hinanden. En time før vielsen stod hun og kiggede med våde øjne ud af vinduet.

- Jeg måtte se til fra vinduet, imens min søster gik ned på stranden og fortalte det til folk. Imens jeg havde gjort mig klar den morgen, havde han hentet sit tøj og pas. Han forlod mig, og mit hjerte var knust.

Senere forsøgte han at forklare sig med, at han ikke ønskede børn, og hun gjorde. Men han kunne aldrig forklare, hvorfor han ikke bragte emnet på banen før en time inden vielsen.

Det har taget Cyndi Maisonneuve seks år at komme videre og først nu er hun klar til at dele sin historie med alle.

- Der er gået seks år, og jeg er nu begyndt at date igen. I dag kan jeg endda grine af det, fortæller hun.

TV: Brud kaster buketten - og så starter babyens nedtur
TV: Brud kaster buketten - og så starter babyens nedtur

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx