Af David Andersen - 29/09-17 10:11

Nyhed glæder Maddies forældre: Det giver os håbNyhed glæder Maddies forældre: Det giver os håb

Politiets eftersøgning på Madeleine McCann, som forsvandt i 2007, fortsætter efter ny pengeindsprøjtning.

storybild

Madeleine McCann var tre år gammel, da hun forsvandt. (Billede: LUIS FORRA)

Hvad skete der med Madeleine McCann?

Det spørgsmål har været på alles læber siden den dengang treårige englænder forsvandt sporløst fra familiens lejede ferielejlighed i Portugal i maj måned 2007.

Forældrene Kate og Gerry McCann var til middag med venner, mens parrets tre børn sov i lejligheden, men da de kom hjem, var Maddie væk. Hun er ikke set siden.

Alligevel har forældrene aldrig mistet håbet om en afklaring, og nu har de fået en god nyhed, der fornyer det håb, skriver Daily Mail.

Den mere end 10 år lange eftersøgning har indtil videre kostet de engelske skatteydere mere end 93 millioner pund, og pengekassen er flere gange blevet klappet i blot for at blive åbnet igen efter pres fra medier, interessegrupper og borgere. Og nu er der kommet en ny, økonomisk indsprøjtning på et tidspunkt, hvor pengene ellers var sluppet op, skriver britiske medier.

Der er netop blevet frigivet over 150.000 kroner til det fire mand store team, som er på sagen, og det glæder Maddies familie.

»De er meget opløftede over, at der stadig er arbejde i sagen, som påkræver dette ekstra budget. De er taknemmelige over for de betjente, som stadig arbejde på sagen, og aktivt leder efter Madeleine. De sætter pris på alt, politiet har gjort for at få en afklaring efter så lang tid«, siger Kate og Gerry McCanns talsmand.

»Det giver Kate og Gerry håb efter mere end 10 år, at de måske endelig kan finde ud af, hvad der skete med deres datter«.

Engelsk politi meldte sidste sommer ud, at selv om der ikke er nogen garantier, føler de sig optimistiske omkring at komme til bunds i sagen, skriver Daily Mail.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han blev ofret af cheftræneren: 'Jeg...
bt.dk
Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
14-årige Jonas kom i kæmpegæld på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx