Af David Andersen - 13/07-17 15:30

Spanske festøer siger stop: Slut med drukSpanske festøer siger stop: Slut med druk

Myndighederne på bl.a. Ibiza og Mallorca vil forbyde alkoholsalg på fly til øerne.

storybild

Tourists sunbath at Palmanova's beach on Mallorca islands taken on August 1, 2009, two days after the explosion of a bomb a few meters of the beach. Spain's prime minister and members of the royal family attended a memorial service on July 31 for two policeman killed in a car bombing in Majorca attributed to the Basque separatists ETA. AFP PHOTO/ Jaime REINA (Billede: JAIME REINA)

De Baleariske Øer er et af Europas mest populære rejsemål, men der er en bagside af medaljen for indbyggerne på øerne, som bl.a. tæller Mallorca, Menorca og Ibiza.

Der er nemlig flere og flere turister, som drikke sig alt for fulde, og udviser antisocial opførsel allerede i flyet på vel til feriedestinationen. Derfor arbejder de lokale myndigheder nu på at få gennemført en regel, der sætter en grænse for, hvor meget man må drikke på flyet, når destinationen er De Baleariske Øer.

Forslaget er blevet fremført for Europakommissionen i Bruxelles tirsdag, og de behandler nu sagen. Det samme gør myndighederne i Spanien.

Det skriver BBC News.

Forslaget kommer efter en række opsigtsvækkende episode på fly til øerne fra især Storbritannien. Senest kom deltagerne i en polterabend vildt op at slås i flykabinen i et Ryanair-fly fra Manchester til Palma på Mallorca. Tre personer blev anholdt, da flyet landede.

Håbet er at regler på området vil bremse den uheldige udvikling med vild og antisocial opførsel blandt turisterne, skriver BBC.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Midt under royalt bryllup:...
bt.dk
Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Krig i Venstre: Partifælle angriber...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx