Af - 23/09-14 18:19; Opdateret: 23/09-14 18:53

Den tre-brystede kvinde kan være svindlerDen tre-brystede kvinde kan være svindler

Der er god grund til at være skeptisk overfor historien om Jasmine Tridevil.

Er det ægte eller ej?

I går tog historien om Jasmine Tridevil fra byen Tampa i Florida hele verdens mediebillede med storm.

Afstemning
Tror du det tredje bryst er 'ægte' eller en joke?

Den tilsyneladende 21-årige kvinde påstod nemlig at have fået et bryst-implantat mellem sine bryster.

På billeder, som hun valgte at dele på Twitter, YouTube, Instagram og Facebook poserede hun i en række selfies, hvor hun viste sine tre bryster frem i en 'specialbygget' bikini.

Og hvis alarmklokkerne ikke ringede allerede der, gør de det i hvert fald nu, hvor de amerikanske medier har forsøgt at komme til bunds i bryst-historien.

Ung kvinde: Jeg har fået indopereret et tredje bryst
Ung kvinde: Jeg har fået indopereret et tredje bryst

Her er grundene til at være skeptisk:

Ser man på, hvem domænet Jasminetridevil.com er registreret under, dukker navnet Alisha Hessler frem. Det skriver sitet Snopes. Alisha Hessler sættes i forbindelse med tidligere internet-pranks.

Samtidig henviser Snopes til, at Alisha Hessler var i medierne sidste år i en bizar sag, hvor hun påstod af være blevet tæsket på vej hen til en natklub. Senere trak hun anklagerne tilbage.


sin Facebook-side skriver Jasmine Tridevil, at Alisha Hessler er hendes rigtige navn - og at historien om episoden fra sidste år er god nok.


Selve brystet har Jasmine Tridevil heller ikke overbevist alle med. I et interview med den lokale nyhedsstation viser hun kun et kort glimt at brystpartiet, da hun løfter op i sin top (Se videoen her). Og ser man på det midterste bryst, adskiller det sig en smule i hudtonen i forhold til de to andre.

En plastikkirurg er komplet overbevist om, at historien er det pure opspind. Et implantat kan i teorien kan lade sig gøre. Men det ville kræve et midlertidigt implantat til at udvide vævet først - og efter seks måneder ville man så kunne sætte et mere permanent implantat ind. Det endelige bryst ville dog ikke komme til at ligne det, man ser på Jasmine Tridevils selvportrætter.

Også Viralgranskaren er skeptisk overfor det nye bryst. Man påpeger, at det 5 minutter og 30 sekunder inde i videoen herunder ligner, at brystet er en plastik-attrap.

I et interview med The Sun fastholder Jasmine Tridevil, at hun har et tredje bryst.

Hun har ikke svaret tilbage på interviewforespørgsel fra metroxpress.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Ekspert undrer sig over...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
Mand trak kniv i supermarked: Kan du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx