Af - 01/04-14 15:24

9-årig pige udsat for farlig drukleg: På hospital efter vodka-whiskey9-årig pige udsat for farlig drukleg: På hospital efter vodka-whiskey

En ung pige fra Nordengland er blevet det hidtil yngste kendte offer for druklegen Neknomination.

storybild

Familien har offentliggjort et foto af den unge pige for at advare andre forældre mod druklegen Neknomination, der går ud på at unge opfordrer hinanden til at drikke alkohol, filme det og offentliggøre en video på Facebook. (Billede: Privatfoto)

Den ni år gamle engelske skoleelev Rhiannon Scully fra den lille by Leadgate er blevet udsat for druklegen Neknomination, efter at hendes venner havde set andre gøre noget lignende på sociale medier.

Dødsensfarlig drukleg er nået til Danmark
Dødsensfarlig drukleg er nået til Danmark

Pigen måtte forleden til udpumpning på hospitalet og blev efterfølgende indlagt til observation natten over, efter at have bundet en cocktail bestående af vodka og whiskey. Det skriver den engelske avis Daily Mail.

- Jeg så hende i sin skoleuniform med to venner. Jeg løb hen til hende, hun vaklede og vidste ikke, hvor hun var. Hun kunne være blevet kørt over, fortæller Rhiannon Scullys mor til den engelske avis.

Farlig drukleg tager ny drejning: Nu udfordrer unge hinanden med kokain
Farlig drukleg tager ny drejning: Nu udfordrer unge hinanden med kokain

Hun tilføjer, at hendes dattor ifølge lægen havde drukket knap tre deciliter af den stærke sammenblanding. Alkoholen havde børnene fundet hjemme hos en af den ni-åige piges venner. Ifølge Daily Mail var ingen voksne involveret.

Episoden er angiveligt blevet optaget på en mobiltelefon – hvilket som bekendt er hele konceptet med Neknomination – men ifølge moren blev videoen slettet kort efter, og er altså ikke blevet lagt ud på sociale medier.

Efter farlig drukleg: Nu nominerer piger hinanden til at smide tøjet
Efter farlig drukleg: Nu nominerer piger hinanden til at smide tøjet

I Storbritannien er Neknomination blevet koblet til hele tre dødsfald, senest en 20-årig mand, der blev fundet død efter at have filmet sig selv drikke cirka en liter gin blandet med teposer.

Druklegen er også nået til Danmark. Til gengæld har en modbølge også rejst sig, hvor folk i stedet for at nominere hinanden til at drikke alkohol, nominerer hinanden til at gøre en god gerning.

LÆS OGSÅ: Unges opråb: Vend druklegen til noget positivt

LÆS OGSÅ: Kenneth blev udfordret til dødelig drukleg: Se hvad han gør i stedet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mor trodser eksperternes klare...
bt.dk
Biolog advarer hundeejere: Pas på,...
bt.dk
Stor guide: Sådan kan du lindre dine...
bt.dk
Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx