Af - 08/02-16 09:10; Opdateret: 08/02-16 10:19

Alice googlede sit navn: Fandt billeder af sig selv på dette frække websiteAlice googlede sit navn: Fandt billeder af sig selv på dette frække website

21-årige Alice fandt flere billeder af sig selv på en noget speciel hjemmeside.

Bildstrecke im Grossformat »

Alice Cachia googlede sig selv og fandt frem til en hjemmeside, der indeholdt fem billeder af hendes fødder.

Facebook, Instagram og uddaterede anmeldelser. Det plejer at være nogle af de sider, der dukker op, når man googler sig selv.

Men da engelske Alice Cachia skrev sit eget navn i søgefeltet på den verdenskendte søgemaskine, kom der en noget atypisk side frem.

Websiden ‘wikiFeet’ dukkede op på skærmen. En side, der indeholder billeder af folks fødder, og herinde lå altså fem billeder af Alice Cachias fødder og tæer.

- Jeg mistede helt besindelsen. Jeg vidste ikke, om jeg skulle være stolt af, at mine tæer havde deres egen webside, for det er jo faktisk virkelig mærkeligt, skriver Alice Cachia på The Tab.

TV: 45-årige Nikolaj tænder på at få skiftet ble
TV: 45-årige Nikolaj tænder på at få skiftet ble

Billederne stammer fra en tidligere webartikel, hvor Alice Cachia havde skrevet om to af sine tæer, der har svømmehud imellem sig. Nogen har angiveligt kopieret disse billeder og lagt dem ud på 'wikiFeet'.

På hjemmesiden kan man ikke kun finde flere billeder af Alice Cachias tæer. Folk har også haft mulighed for at bedømme dem, og den samlede bedømmelse er Alice Cachia ikke tilfreds med.

På kort tid blev min følelse af sårbarhed erstattet af vrede, da jeg opdagede, at mine tæer kun havde fået 2,5 stjerner ud af fem
. Det skriver Alice Cachia på The Tap.

Sexdrømme: Her er de mest almindelige og hvad de betyder
Sexdrømme: Her er de mest almindelige og hvad de betyder

Hun er også lidt forbløffet over, at hendes fødder havner på lige denne hjemmeside, da hjemmesiden hævder at være den største database over berømtheders fødder.

- Jeg tænker, at det da er meget rart at blive bedømt som en berømthed, når jeg ikke engang er dimitteret fra mit studie endnu. På siden er jeg i samme båd som Ashton Kutcher, der også er velsignet eller forbandet med svømmehudstæer, skriver Alice Cachia på The Tap.

Sådan får du scoreånde
Sådan får du scoreånde

Generelt er Alice Cachia ærgerlig over, hvor stor opmærksomhed hendes to særprægede tæer har fået:

- Jeg føler, at jeg kun kommer til at blive husket for mine svømmehudstæer, når engang dør, skriver hun

'Grimme bøjlefjæs': Mor sender rørende besked til sin søns mobbere
'Grimme bøjlefjæs': Mor sender rørende besked til sin søns mobbere

LÆS OGSÅ: Sextørke: Så længe har Linse ikke haft sex

LÆS OGSÅ: Ungt par dyrkede sex på bil i Roskilde – men så kom ejeren

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx