Af - 12/02-16 19:40

Havde været forsvundet i 30 år: Pludselig slog det ham, hvad der var sketHavde været forsvundet i 30 år: Pludselig slog det ham, hvad der var sket

En canadisk mand er dukket op efter 30 år, da han pludselig huskede, hvem han var.

storybild

Tegning fra North American Missing Person Network af, hvordan Edgar så ud, da han forsvandt. (Billede: North American Missing Person Network)

Edgar Latulips hjerne fungerede som en 12-årig, da han forsvandt fra et hjem for mentalt handicappede i Ontario, Canada. Hans mor har ikke set ham, siden han som 21-årig steg på en bus efter en slem hovedskade. Men nu står han til at blive genforenet med sin familie.

Det skriver Metro.

Hovedtraumet påvirkede den i forvejen mentalt udfordrede 21-årige Edgar i så høj en grad, at han mistede sin hukommelse. Og siden han forvandt, har han levet under et andet navn i Niagara, USA.

- Jeg vil bare gerne tale med ham og hjælpe ham på alle mulige måder. Jeg vil bare gerne se ham, siger mor Sylvia Wilson.

Flashbacks
Efter de mange år som en anden person har han haft gentagende flashbacks, som til sidst betød, at han kom i tanke om sit eget rigtige navn. Han blev identificeret gennem en DNA-test, efter han huskede sit navn, og hans socialarbejder opdagede, at han var på en liste over forsvundne personer.

Stor mystik om 94-årigs kuvert: 700.000 kroner er pist væk
Stor mystik om 94-årigs kuvert: 700.000 kroner er pist væk

Den utrolige historie har bredt sig til flere internationale medier. Men også i lokalområdet vækker historien opsigt.

- Jeg har været politibetjent i 18 år, og det er noget jeg har set på tv, men aldrig har været en del af, siger Philip Gavin fra Niagara Regional Police.

LÆS OGSÅ: Mystisk: Teenager sendte råb om hjælp og forsvandt

LÆS OGSÅ: 450 flygtningebørn forsvundet fra asylcentre

LÆS OGSÅ: 27 danskere er erklæret døde selvom deres lig aldrig er fundet

LÆS OGSÅ: 8-årig dreng har fundet løsningen til forsvundne fly

LÆS OGSÅ: Ung pige forsvandt sporløst i 10 år: Nu har politiet fundet hende det mest mystiske sted

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx