Af Laura Rode Nygaard - 17/12-17 11:04

Milliardær-par fundet dræbt: Nu raser familien over politietMilliardær-par fundet dræbt: Nu raser familien over politiet

Rygter om, at ægteparrets død skal have været 'mord-selvmord', er chokerende og uansvarlige ifølge de efterladte.

storybild

Honey og Barry Sherman. En ejendomsmægler fandt liget af det canadisk ægtepar i deres hjem. (Billede: STRINGER)

Den canadiske milliardær Barry Sherman og hans kone Honey blev fredag fundet døde i deres hjem i Toronto. Siden har familien kæmpet for at stoppe et rygte, som politikilder har startet. Det skriver flere canadiske medier, blandt andet Toronto Sun.

Barry Sherman, der står bag medicinalfirmaet Apotex og regnes for en af Canadas rigeste personer, samt hans hustru Honey Sherman blev fredag fundet døde i kælderen i parrets hjem i et velhaverområde i Toronto.

Ifølge David Hopkinson fra politiet i Toronto var der ikke fundet tegn på indbrud. Men samtidig blev dødsfaldet betegnet som 'mistænkeligt'.

»Omstændighederne ved deres død virker mistænkelige, og vi behandler det på den måde,« fortalte han til Reuters.

Samtidig har unavngivne politikilder luftet en teori om, at omstændighederne indikerer, at der er tale om et drab begået af en af parterne, som herefter har begået selvmord.

Og det har fået sindene i kog hos den efterladte familie.

'Vores forældre delte en begejstring for livet og et bånd til familien og samfundet, og det kolliderer med de rygter, der beklageligvis florerer i medierne om omstændigheder omkring deres dødsfald,' skriver de ifølge nationale medier i en pressemeddelelse.

'Vi er chokerede, og mener det er uforsvarligt, at politikilder angiveligt har fortalt medier om en teori, som hverken familien, familien eller kollegaerne tror er sand.'

Familien beder nu politiet om at foretage en 'grundig, intensiv og objektiv efterforskning,' samt om at opfordre medierne til at holde sig fra at rapportere yderligere, indtil politiarbejdet er afsluttet dødsårsagen fastslået.

Hjemmet i Toronto, hvor Honey og Barry Sherman blev fundet døde. (Billede: CHRIS HELGREN)

Den 75-årige Barry Sherman var ifølge magasinet Forbes god for 3,2 milliarder amerikanske dollar (20,3 milliarder kroner), og parrets hus var på tidspunktet for dødsfaldene sat til salg for næsten syv millioner canadiske dollar. Det svarer til knap 35 millioner kroner.

Torontos borgmester, John Tory, udtaler i en erklæring, at han er "chokeret og knust". Han tilføjer, at parret havde ydet omfattende økonomiske bidrag til byen.

»Jeg håber, at efterforskningen vil resultere i svar for alle os, der sørger over dette store tab,« siger han.

Hjemmet i Toronto, hvor Honey og Barry Sherman blev fundet døde. (Billede: CHRIS HELGREN)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tragedie: 14-årig dreng død efter...
bt.dk
Prins Harry har valgt sin forlover...
bt.dk
Brøndby-spillerne fik fri: Zorniger...
bt.dk
Superliga-klub anklaget for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx