Af - 10/08-15 21:28

TV: Par blev verdenskendt for glædelig nyhed – men så blev de ramt af tragedieTV: Par blev verdenskendt for glædelig nyhed – men så blev de ramt af tragedie

Parret fortæller om deres personlige tragedie med tårer i øjnene

Det amerikanske ægtepar Nia og Sam blev for få dage siden kendt for deres klip på Youtube, hvor Sam overrasker Nia med den bedste nyhed. En nyhed som mange medier har beskrevet. Hun er nemlig gravid, og måden hun fik den gode nyhed på var ganske sjov. Det kan du læse mere om ved at klikke her.

Men parret deler både ud af gode og dårlige nyheder på deres Youtube-kanal. For åben skærm med tårefyldte øjne og bævrende stemme fortæller de, at Nia har mistet barnet.

TV: Han tager prøve i toilettet - resultatet ændrer deres liv for evigt
TV: Han tager prøve i toilettet - resultatet ændrer deres liv for evigt

Teenager redder fremmeds liv med tre små ord: Nu hyldes han på den smukkeste måde
Teenager redder fremmeds liv med tre små ord: Nu hyldes han på den smukkeste måde

- Vi var så glade. Vi var så lykkelige, og så ramte det os som en bombe, siger den tydeligt påvirkede Nia og fortsætter:

- Jeg rejste mig op og følte mig helt tom indeni. Det var det sværeste. For første gang i vores ægteskab sørgede vi sammen.

Og lige netop det mener begge har gjort dem stærkere som familie:

- Vi er blevet tættere knyttet som familie. Det har fået mig til at sætte mere pris på vores to børn, siger Sam i klippet, som du kan se i toppen af artiklen.

Ægteparret må også siges at udvise stort overskud. De opfordrer nemlig andre folk til at kontakte dem, hvis de gennemgår samme personlige tragedie nu. Det kan man gøre via samandnia@yahoo.com.

På kun én dag er klippet set over en million gange på Youtube.

LÆS OGSÅ: TV: Da gravid kvinde putter maven mod glasset gør aben det sødeste

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx