Af - 02/03-15 09:06

Her er kvinden bag kjole-historien, der fucker med vores hjernerHer er kvinden bag kjole-historien, der fucker med vores hjerner

Cates Holderness fra Buzzfeed er dybt overrasket over den massive opmærksomhed og røre, som hendes kjole-historie skabte.

storybild

Kjolen blev først for alvor en stor historie, da Cates Holderness, der arbejder som community manager på internetsiden Buzzfeed, i sidste uge faldt over billedet og postede det på Buzzfeeds egen Tumblr-side.

De fleste kender efterhånden den stærkt omdiskuterede kjole, som en 21-årig skotsk kvinde for nylig uploadede et billede af sammen med en afstemning om kjolens farve.

Her er kjolen, der driver internettet til vanvid: Hvilken farve er den?
Her er kjolen, der driver internettet til vanvid: Hvilken farve er den?

Men kjolen blev først for alvor en stor historie, da Cates Holderness, der arbejder som community-manager på internetsiden Buzzfeed, i sidste uge faldt over den skotske kvindes afstemning og postede den på Buzzfeeds egen Tumblr-blog.

Hun er skyld i at vi alle diskuterer farven på en kjole i dag
Hun er skyld i at vi alle diskuterer farven på en kjole i dag

- Jeg kiggede på kommentarerne på Tumblr og så, at folk gik amok og mere eller mindre råbte ad hinanden. Jeg samlede et par kolleger og spurgte dem, og halvdelen af dem mente, den var blå, og resten mente, den var hvid. Det gik op for mig, at hvis vi kunne diskutere det, ville andre nok også gøre det, fortæller Cates Holderness i et interview med Digiday.com.

HAHAHA! Her er de bedste reaktioner på #dressgate
HAHAHA! Her er de bedste reaktioner på #dressgate

28 millioner views
Til Cates Holderness store overraskelse høstede hendes afstemning på Buzzfeed omkring kjolens farve mere end 28 million views på blot 24 timer, og hashtagget #TheDress blev efterfølgende et kæmpe hit på Twitter.

- Jeg sad oppe til klokken tre om natten og fulgte med på Twitter. Kim Kardashian twittede om kjolen. Det mest fascinerende for mig var at se, hvordan det spredte sig fra østkysten til vestkysten og ud til hele verden, fortæller Cates Holderness, der stadig ikke helt kan begribe al den massive debat, som hun har været med til at forårsage. Selv er hun dog ikke i tvivl om kjolens virkelige farve.'X Factor' slår fast: Denne farve har kjolen
'X Factor' slår fast: Denne farve har kjolen

- Den er helt klart blå. Jeg har aldrig set den som hvid. En af de fascinerende ting, er, at det meste af internettrafikken kom fra vores mobil-site. Jeg ved ikke, om det har noget at gøre med skærmen eller lyset. Folk, der er klogere end mig, har allerede givet deres bud og fortsætter stadig med at gøre det, Jeg synes bare, det er cool, siger hun

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire år efter et af de største...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx