Af - 03/07-16 12:21

Michelle pressede kæresten til selvmord: Nu er hun tiltalt for drabMichelle pressede kæresten til selvmord: Nu er hun tiltalt for drab

Teenagepige er sigtet for uagtsomt manddrab, efter hun opfordrede sin kæreste til selvmord.

Bildstrecke im Grossformat »

Her kan du læse et uddrag af de beskeder mellem kæresteparret, der blev præsenteret i retten.

18-årige Michelle Carter fra Massachusetts i USA er tiltalt for uagtsomt manddrab, i forbindelse med sin kærestes selvmord sidste år.

Den da 17-årige kvinde sendte angiveligt beskeder til sin 18-årige kæreste Conrad Roy III, hvori hun opmuntrede ham til at gennemføre sine planer om at tage sit eget liv, skriver Independent.

Anklager kigger på uagtsomt manddrab i EgyptAir-flystyrt
Anklager kigger på uagtsomt manddrab i EgyptAir-flystyrt

Og da den deprimerede teenagedreng blev skræmt og steg ud af bilen fuld af kulilte, som han endegyldigt tog sit liv med, skrev hun til ham at han skulle 'stige ind i bilen igen'.

I en række tekst- og onlinebeskeder, som kom frem for retten ses det tydeligt, hvordan Michelle Carter overbeviste sin kæreste om at hans død ville være smertefri, og at hans forældre var beredte på at han ville gøre det.

Den tiltalte opfordrede ifølge sms'erne jævnligt kæresten til at begå selvmord med spørgsmålene: "hvornår gør du det?", "hvis du ikke gør det i aften, vil du have det forfærdeligt" og "du skal bare gøre det... I aften er aftenen, det er nu eller aldrig".

Pistorius må bøde for sin forbrydelse siger offers far
Pistorius må bøde for sin forbrydelse siger offers far

Retten hørte, at da Conrad Roy udtrykte sin plan om at begå selvmord lørdag aften, svarede hun "det er kun mandag i dag".

Højesteret fandt fredag, at juryen har grundlag for at anklage teenagepigen for Conrad Roys død, efter de hørte bevisførelsen der antyder at hun kørte en systematisk tvangskampagne mod her. Og hendes opfordring til at 'gå tilbage til bilen', så han kunne forgifte sig selv anser retten for en direkte årsagssammenhæng til teenagerens død.

Efter at hun nøje planlagde selvmordet sammen med sin kæreste, og tilmed sendte sin kæreste instrukser om, hvordan man forgifter sig selv med kulilte, så det ikke slår fejl, sendte hun ham sms lidt efter klokken 4 om morgenen den 12. juli 2014.
"Du sagde du ville gøre det. Jeg forstår ligesom ikke, hvorfor du ikke gør det," skrev hun og tilføjede.
"I aftes var aftenen. Du blev ved med at udskyde det, og du siger du vil gøre det, men du gør det aldrig. Det vil altid være sådan for dig, hvis du ikke gør noget ved det."

Politiet advarer: Pas på denne kvinde - hun dræber sine mænd
Politiet advarer: Pas på denne kvinde - hun dræber sine mænd

Senere samme dag, da Conrad Roy udtrykte tvivl, og fortalte sin kæreste at han tøvede, forsikrede hun ham om, at han ville være "fri og lykkelig" hvis han begik selvmord, og at han ikke skulle udskyde det længere.
"Det kan ikke engang vente til i aften", fortalte hun ham.

Samme aften døde Conrad Roy af kulilteforgiftning på en Kmart parkeringsplads.
Telefonregistreringer viser, at han ringede til sin kæreste kort efter klokken 7, hvorefter deres telefoner var forbundet i 47 minutter.

Registreringerne afslørede også, at den deprimerede teenager på et tidspunkt stod ud af bilen, og sagde at han var bange fordi han kunne mærke forgiftningen virke. Det var da hans kæreste kommanderede ham tilbage i bilen.

Efter Conrad Roys død sendte Michelle Carter en række sms'er der antydede, at hun ikke vidste, hvad der var sket med hendes kæreste. Heriblandt en sms til hans søster, hvor hun spurgte: "Ved du hvor din bror er?".

Hun skrev blandt andet også til en veninde og udtrykte at hun følte sig dum, fordi hun ikke havde set det komme.

Trafikleder spillede mobilspil inden dødsulykke
Trafikleder spillede mobilspil inden dødsulykke

Og mens selvmordet stod på, skrev hun til en veninde, at hun var bekymret for sin kæreste. Nøjagtigt samtidig med at hun skrev med sin kæreste om, hvordan han skulle fixe den generator han havde stjålet fra sin far - til selvmordet.

Teenagepigens advokat forsvarer hende med, at kæresten tidligere havde forsøgt selvmord, og at der i Massachusetts i øvrigt ikke er nogen lov imod at opfordre til eller assistere et selvmord.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx