Af - 28/01-15 20:13

Lokale raser: Historisk bygning er nu forvandlet til sexklubLokale raser: Historisk bygning er nu forvandlet til sexklub

Ethvert bevaringsværdigt hus fra 1601 har brug for en fangekælder, men måske ikke som denne...

Bildstrecke im Grossformat »

Fra historisk bygning til swingerklub

En historisk bygning i Birmingham i Storbritannien er blevet centrum for en del klager fra de lokale briter. Den bevaringsværdige bygning er nemlig blevet indrettet som swingerklub med fangekælder, gummilagener og det hele.

Det skriver Birmingham Mail.

Stratford House er blevet bygget i 1601, dengang, hvor dronning Elizabeth stadig var den første, og byen kun talte 2.000 indbyggere. I dag er befolkningen vokset til omkring en mio, og ligesom byen er blevet større, har tingene også ændret sig i den gamle bygning.

En swingerklub har nemlig, med velsignelse fra byrådet, fået en tilladelse til at ændre det indvendige af den flotte bygning. Og det har de sandelig også gjort.

- Bygningen er fuldt istandsat med ét enkelt formål for øje - din lyst og nydelse, står der på swingerklubbens hjemmeside, der videre skriver:

Se alle billederne i toppen af artiklen.

- Kom og slut dig til vores fester, eller kontakt os for at arrangere din egen. Vores faciliteter er blandt de mest imponerende, du vil finde i nogen-som-helst engelsk klub. Festerne er velbesøgt, men helt fri for pres, og de er dermed ideelle for både den, der besøger en klub for første gang - og den mere erfarne swinger.

Selv om man måske ikke ville løfte et øjenbryn ved at indrette en fangekælder i 1601, så får det nye tiltag en noget lunken modtagelse af lokalbefolkningen.

Bubbers bedste: Skæv, fuld og swinger
Bubbers bedste: Skæv, fuld og swinger

En af de folk, som Birmingham Mail har talt med, sagde følgende:

- De har åbenbart en fangekælder og falbyder sig til enhver lyst, hvilket, når man ser på, hvilke kvinder, der kommer der, uundgåeligt vil tiltrække de perverse og afskyelige til vores nabolag.

- Det er ikke det, vi regnede med, da vi flyttede hertil med vores familie. Som skatteborger i Birmingham, synes jeg, at vi skulle kunne regne med en eller anden form for beskyttelse fra den slags.

En talsmand fra Tudor Swingers Club oplyser, at de har blænder vinduerne af, at der er 60 meter til den nærmeste nabo og at de øvrigt ikke har modtaget en eneste klage endnu.

Swingerklub: Nu går vi konkurs
Swingerklub: Nu går vi konkurs

- Folk burde passe sig selv, jeg går jo heller ikke rundt og stirrer ind af deres vinduer, siger han til avisen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx