Af - 16/07-16 20:01

13 børn og gift i 20 år: Derfor vil kendis-blogger pludselig skilles13 børn og gift i 20 år: Derfor vil kendis-blogger pludselig skilles

En kendt svensk blogger har efter 20 års ægteskab med sin mand, som hun 13 børn med, valgt at lade sig skille. Beslutningen har skabt stor debat om retten til egne behov.

storybild

43-årige Mirka Norrström, der står bag en af Sveriges mest populære familieblogs, 'Familjen Annorlunda', har efter 20 års ægteskab besluttet sig for at lade sig skille. (Billede: Facebook)

Skal man som forældre tilsidesætte egne behov og i stedet tænke på børnenes ve og vel?

Det lader til at være holdningen blandt en lang række svenskere, efter nyheden om, at den kendte svenske blogger Mirka Norrström, der står bag bloggen 'Familjen Annorlunda', ikke længere ønsker at være gift med den mand, som hun har 20 års ægteskab med samt 13 fælles børn.

Kritikere af Mirkas beslutning mener, at hun og manden bør tilsidesætte egne behov, tage sig sammen og tænke på børnenes tarv.

I denne alder skal du gifte dig - hvis du ikke vil skilles senere
I denne alder skal du gifte dig - hvis du ikke vil skilles senere

Kommentarerne har fået Mirka Norrström tilbage til tasterne, og på bloggen giver hun svar på tiltale og forklarer, hvorfor beslutningen om at lade sig skille fra børnenes far lige netop - blandt andet - er for børnenes skyld:

- At visse af jer mener, at man i årevis skal sætte egne behov til side for børnenes skyld, må I selv om. Det kan godt være, at I kan leve et liv uden varme, kærlighed og endda sex. DET må I om. JEG vil ikke leve på den måde. Jeg vil heller ikke have, at Peter (manden, red.) skal leve sådan. Jeg vil ikke have, at vores børn skal opleve deres forældre leve sådan, lyder det skarpt fra Mirka Norrström.

Populært skuespiller-par skal skilles efter kun 15 måneders ægteskab
Populært skuespiller-par skal skilles efter kun 15 måneders ægteskab

Herefter gør den svenske blogger det klart, at hun fortsat elsker Peter som faren til deres børn og som en ven. Bare ikke som partner:

- Vi er helt enige om, at vi skal gøre alt, vi kan for at skilsmissen går godt og ikke skaber en masse bøvl, og at børnene føler en masse ubehag. Børnene er de vigtigste vi har, og deres bedste er noget vi begge vil, ligesom vi begge gerne vil være venner bagefter, skriver den 43-årige blogger på hjemmesiden.

Medier: Ozzy og Sharon Osbourne skal skilles
Medier: Ozzy og Sharon Osbourne skal skilles

Familjen Annorlunda er en af Sveriges mest populære familieblogs, hvor tusindvis dagligt følger med i, hvad den, som bloggens navn også antyder, ikke helt almindelige familie foretager sig.

Børnene er fra 18 til 2 år gamle.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx