Af - 01/08-16 09:38

Emilia elsker McDonald's - fik tatoveret en kvittering på benetEmilia elsker McDonald's - fik tatoveret en kvittering på benet

Hun håbede det ville give hende gratis burgere resten af livet.

storybild

Emilia Englund fra Sverige er rigtig glad for McDonald's, og hende kærlighed har nu fået hende til at få lavet en ultimativ kærlighedserklæring: Hun har fået tatoveret en kvittering fra burgerkæden på sin læg.

Men baggunden for tatoveringen var også, at hun havde læst om en norsk fyr, der fik gratis burgere, efter han fik tatoveret en kvittering på sin underarm.

Mand amok med grævling foran Mcdonalds
Mand amok med grævling foran Mcdonalds

- Jeg synes det var en sjov ide, og så synes jeg, der stod noget om, at han havde fået gratis burgere, siger Emilia Englund til Aftonbladet.

Den tatoverede kvittering forestillede hende yndlingsbestilling, der består af en Big Mac med pommes frites, cola, hvidløgsdip og chili cheese tops.

- Jeg spiser altid det, når jeg er der, det er ligesom en del af mig, siger hun.

Efter hun fik lavet den noget aparte tatovering, lagde hun et billede af den op på Mcdonalds side på Facebook i Sverige, hvor hun efterspurgte den samme ordning som fyren i Norge.

AD: Er det her den klammeste McDonalds?
AD: Er det her den klammeste McDonalds?

- Eftersom jeg nu gør reklame for jer, så håber jeg, at i byder mig på gratis Big Mac resten af livet ;), skrev hun, hvilket dog ikke gik helt, som hun havde håbet.

- Vi er meget smigrede over, at hun er så glad for vores mad, men hun må også betale for sin egen mad i fremtiden, siger pressechefen for Mcdonalds i Sverige, Marianne Ahlgren, til Aftonbladet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx