Af - 03/01-16 18:45

Galleri: Er Sophie den mest flittige skønhedsdronning i verden?Galleri: Er Sophie den mest flittige skønhedsdronning i verden?

Sophie Lydia Smith viser, at man sagtens kan kombinere hjerne og skønhed.

Bildstrecke im Grossformat »
Dette billede er fra da Sophie var vært på madprogrammet Come Dine With Me, hvor pengene gik til velgørenhed. Sophie har ved siden af fuldtidsarbejde og studie løst i omegnen af to opgaver ved siden af sit ellers travle program. Hun har blandt andet deltaget i løbet Devil's Mud Race, hvor 732 løber deltog. Ved siden af de mange arrangementer har den 25-årige Sophie passet sit fuldtidsjob som bygningssagkyndig. Sammen med en lokale skofabrik har hun blandt andet designet sikkerhedssko til kvinder. Her ses hun på det lokale Chelsea Brasserie, hvor hun er vært for en velgørenhedsmiddag. Sophie har også fået tid i kalenderen til at efteruddanne sig, her formåede hun også at få topkarakterer. Her ses hun i hjembyen Cheltenhams erhvervskonkurrence om at have den flotteste indretning i butiksvinduerne. - Jeg ville være en god ambassadør for mit fag, siger den 25-årige byggesagkyndige. - Folk forventer en dum blondine, og det er spændende at udfordre den holdning, siger Sophie. Her ses hun på Cheltenham Rådhus, hvor hun er med til arrangere en boksekonkurrence for amatører, der får 12 ugers træning inden deres første kamp. Den engelsksprogede pendant til Matador-spillet har Sophie også været med til at give et ekstra skær af glamour. Her ses den 25-årige skøndhedsdronning i sin uniform. Her ses hun på den virkelige udgave af et af de felter, man kan lande på, nemlig Regents Arcade. - Jeg føler mig glad og rask og ser frem til, hvad fremtiden bringer, siger Sophie til Mirror. Her ses Sophie på skattejagt til fordel for kampen mod cancer. Den 25-åriges seneste aftale var at besøge et hjemløseherberg på juleaften. Her ses hun som værtinde for en middag i Montpellier, hvor hun samlede penge ind til Miss World-konkurrencen. Her ses hun på scenen, hvor hun giver et nummer til Winchcombe Festival of Music and Arts Her ses Sophie sammen med en række andre unge kvinder til Cheltenham Festival Her står hun for at overrække præmien til årets bedste frisør 2014. Nu mangler Sophie kun en håndfuld opgaver før hun abdicerer som den regerende skønhedsdronning. Det bliver nok ikke let at gå i hendes fodspor.

Den 25-årige brite Sophie har på to år arbejdet som en hest for at være et godt forbillede, imens har hun haft en fuldtidsjob i byggebranchen og videreuddannet sig.

Det skriver engelske Mirror.

Nu er skønhedsdronningen snart klar til at lade kronen gå videre til en anden, og det bliver store sko, der skal fyldes ud.

Tidligere skønhedsdronning bekæmper nu Islamisk Stat
Tidligere skønhedsdronning bekæmper nu Islamisk Stat

I to år i streg har dommerne i skønhedskonkurrencen i Cheltenham i Storbritannien været så imponerende over Sophies stålsatte motivation til at være et kvindeligt forbillede, at hun har vundet kronen som byens skønhedsdronning.

Og det er heller ikke småting, som den 25-årige Sophie har fået klemt ind i programmet ved siden af hendes job som bygningssagkyndig.

- For at opsummere oplevelsen, så bliver jeg nødt til at sige, at det i sandhed har været helt sensationelt, og meget mere, end jeg nogensinde kunne drømme om, siger hun til Mirror.

Kina afviser Miss World-deltager efter kritisk kommentar
Kina afviser Miss World-deltager efter kritisk kommentar

Det blevet til at 238 begivenheder ved siden af fuldtidsjobbet, det svarer til to ting om ugen, og begivenhederne er mange.

Se billederne fra hendes arbejde som skønhedsdronning i toppen af artiklen.

- Der var tidspunkter, hvor jeg arbejdede, studerede, skrev speciale, skrev avisklummer og deltog i arrangementer, men jeg ville bare gerne gøre det bedste, jeg kunne, siger Sophie til Mirror.

Den 25-åriges bedrifter tæller blandt andet: At have sprunget i faldskærm for at rejse penge til velgørenhed, have designet en type sikkerhedssko til kvinder, lanceret en lokal udgave af byggematador-spillet Monopoly, været på officiel visit i Sri Lanka, skudt velgørenhedsløb i gang og meget mere til.

Er hun verdens hotteste politibetjent? Bedøm selv
Er hun verdens hotteste politibetjent? Bedøm selv

Oveni i alle de ting, så har Sophie også efteruddannet sig. Her fik hun naturligvis også topkarakter.

Desuden har hun deltaget i et væld af tv-shows, blandt andet et af de programmer, hvor kendisser er på middagsbesøg hos hinanden.

- Bare det at vinde var en drøm, der gik i opfyldelse, men at have fået alle de andre fantastiske oplevelser med i købet har både været fantastisk og overraskende, siger Sophie Lydia Smith til Mirror.

Nedturen fortsætter: Skønhedsdronning snuppet af politiet - igen
Nedturen fortsætter: Skønhedsdronning snuppet af politiet - igen

Nu er hun klar til lægge skønhedskronen på hylden til marts.

LÆS OGSÅ: Skønhedsdronning: Sådan scorer du mig

LÆS OGSÅ: Russisk skønhedsdronning mister sin titel: Hun var glødende nazist

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx