Af - 25/08-15 15:41

Lufthavnen ville konfiskere hendes dyre cognac: Så bundede hun den i trodsLufthavnen ville konfiskere hendes dyre cognac: Så bundede hun den i trods

Men så stak det af for den kinesiske kvinde...

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto/AP/Weng lei)

En kvinde i Kina tog en drastisk konsekvens, da personalet i en lufthavn nægtede hende at få en dyr flaske cognac med om bord i flyet. I trods drak hun hele indholdet af flasken, men så gik det for alvor galt.

Det skriver The Independent.

En kvinde, der kun er kendt ved sit efternavn Zhao, har angiveligt fundet en drastisk løsning, da sikkerhedspersonalet i Beijing Capitol International Airport ville konfiskere hendes flaske med dyr cognac, som hun forsøgte at få med i håndbagagen. De dyre dråber var indkøbt i USA.

TV: Sådan bliver du scannet i Københavns Lufthavn
TV: Sådan bliver du scannet i Københavns Lufthavn

Reglerne foreskriver jo, at man kun må have 100 milliliter væske med i den taske, man skal have sig med ind i kabinen, og den flaske Rémy Martin XO Excellence, som kvinden Zhao ville have med, var noget større end den tilladte deciliter.

Kvinden valgte at drikke hele indholdet af den dyre cognac,, der der i Danmark koster i omegnen af danske 1200 kroner. Det endte ikke så yndefuldt. Kvinden blev nemlig senere set rullende rundt på gulvet i lufthavnen. Politiet beskriver kvinden som i 40'erne og råbende og skrigende.

Kæmpe hagl tvinger passagerfly til nødlanding
Kæmpe hagl tvinger passagerfly til nødlanding

- Hun var så fuld, at hun ikke ikke engang kunne stå op selv. Vi tog hende afsides og satte hende i en kørestol, så hun kunne få lidt hvile, siger en politibetjent til den lokale avis South China Morning Post.

Historien endte dog ikke der for den trodsige kvinde. For selv om hun umiddelbart slap igennem sikkerhedstjekket, så blev hun blev nægtet at stige ombord på flyet på grund af sin tilstand. Kaptajnen var nervøs for, at hun ville gøre skade på sig selv.

Kvinden blev hentet af sin familie, da hun havde sovet sin brandert ud.

LÆS OGSÅ: Tv-vært: Sikkerhedsfolk befamlede mine baller og bryster

LÆS OGSÅ: TV: Genialt Carlsberg-stunt er indbegrebet af god stil

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx