Af - 03/11-16 10:16

TV: Par har bygget deres eget flydende hjemTV: Par har bygget deres eget flydende hjem

Et canadisk par har bygget deres eget flydende hjem af genbrugsmaterialer.

- Vi byggede vores hjem af genbrugte materialer og brugte kun en håndsav og en hammer, fortæller Catherine King til metroxpress.

Kunstnerne Catherine King og Wayne Adams har bygget deres eget flydende hjem i Canada. Boligbyggeriet startede for 24 år siden, men har ændret sig meget over årene:

- Hjemmet er en stor kunstinstallation, og det er meningen, at den skal ændre sig over årene. Storme og havebehov gør, at vi ofte laver ændringer.

Til dagligt lever parret af grøntsager, som de dyrker i hjemmets fem drivhuse. Om vinteren drikker regnvand, om sommeren henter de vand fra et nærliggende vandfald.

Vil ikke påvirke naturen for meget
Catherine fortæller, at parret har bygget et hjem, der flyder, for når man flyder så kan man være i naturen uden at påvirke den for meget:

- Der bor bjørne i vores bugt. I 24 år har vi haft stor glæde ved at se dem nyde naturen. Vi har aldrig haft problemer med dem, for vi sætter ikke mad ud til dem, fortæller hun.

Se det flydende hjem i videoen ovenover, hvor Catherine også fortæller, om parret kunne forestille sig at bo i en by i fremtiden.

Japansk pindsvin får egen fotoudstilling
Japansk pindsvin får egen fotoudstilling

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
LIGE NU: Politiet massivt til stede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx