Af - 26/03-16 13:27; Opdateret: 26/03-16 13:44

Uhyggelig propaganda-video: Her bliver  Washington atom-bombetUhyggelig propaganda-video: Her bliver Washington atom-bombet

Efter længere tids optrapning af trusler er Nordkorea nu gået et skridt videre ved at udgive en længere video, hvor den amerikanske hovedstad til sidst bliver bombet øde.

Se videoen her, hvor Nordkorea 'bomber' Washington D.C. øde med en atombombe. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Som svar på store militære øvelser mellem Sydkorea og USA har Nordkorea nu optrappet deres næsten daglige trusler ved at udgive en længere video, der hedder ‘sidste chance’. Videoen slutter med, at en atombombe bliver kastet over Washington D.C.

Det skriver The Guardian.

Kim Jong-un vil kunne angribe
Kim Jong-un vil kunne angribe "fjender" med atomvåben

Videoen er udgivet af Nordkoreas propaganda-hjemmeside DPRK Today og viser blandt andet billeder fra Korea Krigen og diverse kriser op gennem tiden mellem den amerikanske supermagt og det kommunistiske lukkede styre.

Til sidst ender det altså i videoen med, at en atombombe sprænger lige ved Det Hvide Hus, og at det amerikanske flag brænder. Ifølge The Guardian toner der en tekst frem, der lyder: “Hvis de amerikanske imperialister rykker bare en millimeter mod os, så rammer vi dem med en atombombe med det samme.”

FN-chef kræver at Nordkorea stopper missilaffyringer
FN-chef kræver at Nordkorea stopper missilaffyringer

Ifølge eksperter er Nordkorea dog stadig langt fra at have teknologien til at virkeliggøre sådan en trussel, skriver The Guardian.

Nordkorea affyrer nyt missil ud over havet
Nordkorea affyrer nyt missil ud over havet

Nordkorea påstår at have mini-sprænghoveder til atomvåben
Nordkorea påstår at have mini-sprænghoveder til atomvåben

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skægtrimmer trækkes tilbage - kan...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx