Af - 07/03-17 12:51

19-årig tysker på flugt: Pralede på 'det mørke net' om drab på 9-årig dreng19-årig tysker på flugt: Pralede på 'det mørke net' om drab på 9-årig dreng

Politiet har nu indledt en menneskejagt efter den 19-årige mand.

storybild

Tysk politi er netop nu i gang med en menneskejagt efter en 19-årig mand, der mistænkes for at stå bag et drab på en kun 9-årig dreng i den tyske by Herne.

Tirsdag morgen har politiet i delstaten Nordrhein-Westfalen oplyst, at den 19-årige Marcel Hesse er kampsportsekspert og formodes at være iklædt camouflagetøj, mens han forsøger at slippe væk fra politiet, der kom på sporet af ham, da han pralede med drabet på det såkaldte 'mørke net', der er kendt som en anonym handelsplads for blandt andet børneporno og narko, skriver avisen Frankfurter Allgemeine.

Her så en bekendt af den 19-årige en video, hvor han pralede om drabet, og mandag aften kontaktede han politiet og fortalte, at der lå et lig af en 9-årig dreng i kælderen i et hus i Herne.

Det er endnu uklart, om selve drabet på den 9-årige var en del af videoen, han lagde ud på nettet.

Politiet har ikke oplyst mange detaljer om fundet af drengen, udover at dødsårsagen formodes at være knivstik.

Politiet har advaret befolkningen om, at den 19-årige formodes at være farlig, og man derfor ikke selv skal skride til anholdelse.

Ifølge politiets oplysninger, boede den 19-årige mand i samme nabolag som den dræbte 9-årige, men de skulle ikke have familiære relationer.

Marcel Hesse beskrives som cirka 1,75 meter høj, blond og meget slank. Han bærer briller og camouflagetøj.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Morten Resen jubler: 'Det havde vi...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx