Af Michel Wikkelsø Davidsen - 30/09-17 18:22

Svensk fodboldskandale: Stjernespiller sigtet for børnevoldtægterSvensk fodboldskandale: Stjernespiller sigtet for børnevoldtægter

Da spilleren endnu ikke er dømt, er hans identitet stadig ikke offentliggjort.

storybild

(Billede: Sophia Juliane Lydolph)

Svensk fodbold er ramt af en skandale. Og det er en af de rigtig triste af slagsen. For en fodboldspiller fra den bedste svenske række, Allsvenskan, er ifølge Expressen blevet sigtet for to voldtægter og et tredje voldtægtsforsøg på børn.

Fodboldspilleren, hvis identitet er ukendt, blev forhørt torsdag og anholdt samme dag, og lørdag blev han så sigtet for to voldtægter på børn, som skulle have fundet sted den 5. juli og en anden voldtægt på et tidspunkt mellem januar og juni. Derudover er han altså også sigtet for et voldtægtsforsøg på et barn på et hotel den 5. juli.

Efterforskningen af fodboldspilleren, som af både Expressen og Aftonbladet bliver beskrevet som ”stjerne”, har været i gang siden slutningen af juli, og endnu er han ikke dømt for nogle af forholdene.

Og spillerens klub vælger derfor også at være sparsom med informationerne indtil videre.

»Når vi ved mere og kan give lidt mere information, så kommer vi til at gøre det. Hvordan tidslinjen ser ud for det, kan jeg ikke fortælle i dag,« siger klubben, som heller ikke er nævnt ved navn, til Expressen.

Voldtægt af børn giver i Sverige mellem to og seks års fængsel, og det er personer under 15 år, der betragtes som børn i denne sammenhæng.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Smidt ud af OL! Ny doping-skandale...
bt.dk
FCK-anfører gjort til grin af...
bt.dk
Landsholdet skal finde nyt tøj: Dansk...
bt.dk
Øksemand fængslet: Grinede flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx