Af - 01/03-14 10:54

Bulldogen 'Thor' var lam i bagbenene og efterladt til at dø i vejkanten i MexicoBulldogen 'Thor' var lam i bagbenene og efterladt til at dø i vejkanten i Mexico

I dag er han en glad hund, fordi et par handlekraftige folk med store hjerter tog ham med hjem.

storybild

Thor - en blanding af en boxer og en amerikansk bulldog - blev fundet efterladt til at dø i Mexicos gader. Billedet her er ikke af Thor, men kan ses nederst i artiklen. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Forhutlet, syg og dehydreret slæbte 'Thor' – en blanding af en boxer og en amerikansk bulldog – sig hen ad de støvede gader i Rosarito i Mexico. På grund af en lammelse i begge bagben kunne Thor ikke gå og var efterladt til et liv - eller mangel på samme – i rendestenen i Mexicos gader.

En ung kvinde kom forbi Thor i vejkanten og tog et billede af den ensomme hanhund.

Se hunden der hjælper med at skovle sne
Se hunden der hjælper med at skovle sne

Billedet sendte hun i en mail til en ven i en dyreklinik, som umiddelbart efter videresendte mailen til amerikanske Jf Pryor, som leder nonprofit-organisationen 'The Mutt Scouts' i Echo Park, Los Angeles, som rehabiliterer forladte hunde.

Da Jf Pryor åbnede mailen, var han ikke i tvivl: Han vidste fra første øjekast, at den forkrøblede Thor skulle væk fra Mexico.

- Vi kan godt lide de specielle børn, som andre ikke vil have, siger Pryor til Huffington Post.

Hjerteskærende: Hund forsøger at vække sin døde ven
Hjerteskærende: Hund forsøger at vække sin døde ven

Han kalder altid sine hunde for børn, og understreger i forbindelse med historien om Thor, at 'skæbnen' ville, at de skulle føres sammen.

På Pryors opfordring blev Thor kørt til en mexicansk dyrlæge, hvor han fik nogle hurtige og livsnødvendige behandlinger. Herefter kørte en frivillig ham til Los Angeles, hvor han ankom fem dage senere.

Århhh.. Endnu en OL-atlet redder russisk gadehund
Århhh.. Endnu en OL-atlet redder russisk gadehund

- Da han ankom, tog jeg ham op, og han begyndte med det samme at slikke mig. Det eneste han havde higet efter var nogen, der brød sig om ham og gav ham lidt opmærksomhed. Og her var vi, siger Pryor.

Tryk på linket herunder for at se de både hårde billeder af Thor fra før han fik hjælp og de opløftende billeder af den i dag to år gamle, sunde og raske hund.

The Huffington Post
.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx