Af - 10/10-14 07:53

Emma spiser 8.000 kalorier hver dag - men er slank som en modelEmma spiser 8.000 kalorier hver dag - men er slank som en model

Emma Dalton kan spise for fem fuldvoksne mænd - men har ikke et gram for meget fedt på kroppen.

storybild

En burger som denne er intet problem for Emma, der spiser over 8.000 kalorier hver eneste dag. (Billede: Twitter / @emmadalton16)

To kilo chokolade, et halvt kilo ost og 26 stykker frugt og grønt. Det er ikke en indkøbsseddel til en børnefødselsdag men derimod 25-årige Emma Daltons daglige menu.

Og så må man jo formode, at vi her har at gøre med en frodig kvinde - men nej. Trods et dagligt kalorieindtag på omkring 8.000 vejer 1,57 meter høje Emma Dalton 54 kilo og har et taljemål på 61 centimeter.

Fedmeeksperter i opgør mod frugt
Fedmeeksperter i opgør mod frugt

Den vævre brite formår aldrig helt at stille sin appetit og har nu indset, at hun ikke helt er som andre kvinder.

- Jeg har altid haft en stor appetit. Men jeg var på ferie i USA tidligere i år, og her gik det op for mig, at jeg faktisk er en mega-spiser, siger hun til Daily Star.

- Nu spiser jeg fire gange så meget som den gennemsnitlige kvinde - det er bare en del af min dagligdag, supplerer hun.

Emma Dalton blev i skolen ofte drillet med, at hun var meget slank, og derfor forsøger hun at tage nogle flere kilo på. Men næsten ligegyldigt hvor meget, hun spiser, er der intet, der sætter sig på sidebenene.


- Selv om jeg spiser så meget nu, har jeg kun taget en lille smule på. Men jeg føler mig faktisk sundere end nogensinde, siger hun.

- Og jeg kunne egentlig bare blive ved med at spise. Det er 8.000 kalorier og lidt til.

Diane Keaton taler ud: Jeg spiste 20.000 kalorier om dagen
Diane Keaton taler ud: Jeg spiste 20.000 kalorier om dagen

Hendes appetit er så stor, at hun kan hamle op med garvede grovædere. Hun har deltaget i flere spisekonkurrencer, og det ender altid med at folk ser måbende til.


- Jeg prøvede at deltage i en spisekonkurrence i USA, og ingen kunne tro, at en så lille havde spist alt på tallerkenen og var klar til dessert, siger hun.

- Jeg elsker det faktum, at jeg kan tage på restaurant, bestille deres største super-size-menu og indtage den uden problemer. Der er fyre på 200 kilo, der bliver slået ud af dem, og det er åbenbart bare ikke et problem for mig.


Her er burgermenuen til 27.000 kroner
Her er burgermenuen til 27.000 kroner

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet jagter mand med specielle...
bt.dk
Alvorlig ulykke: Mand kørt på...
bt.dk
Legendarisk stjerne gør endelig comeback
bt.dk
Geggo afslører: Jeg er startet på en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx