Af - 22/10-16 19:29

Læger må bruge boltsaks og nedstryger til at fjerne uheldig mands penisringLæger må bruge boltsaks og nedstryger til at fjerne uheldig mands penisring

Det er nok sidste gang, han tager sådan en på. (Vi advarer om billeder, der kan virke stødende)

storybild

Et hold læger i Thailand stod onsdag overfor en udfordring, de ikke havde oplevet før.

En mand var blevet fragtet til hospitalet i Bangkok i en ambulance, efter han uden held havde forsøgt at fjerne en penisring fra sine ædlere dele.

Så stor skal en penis være for at bruge XL-kondom
Så stor skal en penis være for at bruge XL-kondom

Lægerne så ingen anden udvej end at bruge en nedstryger og en boltsaks til operationen, der tog tre timer at gennemføre, skriver Mirror.

Lægerne havde først forsøgt sig med glidecreme og en nedstryger, men i sidste ende var det boltsaksen, der kunne beri manden fra sine lidelser.

Mand brugte flaske som sexlegetøj - det kommer han ikke til igen
Mand brugte flaske som sexlegetøj - det kommer han ikke til igen

- Jeg ved ikke, om det var en, han havde købt, eller om han havde fundet den i sin garage. Men han havde ikke taget ordentlige mål, så da han tog den på og fik rejsning, kunne han ikke få den af igen, siger Jack Bansakul, der arbejder som frivillig redningsarbejder.

Det lykkedes at fjerne penisringen uden at manden fik varige mén, men det holdt hårdt.

6 ting, som enhver mand og dreng gør i smug med sin penis
6 ting, som enhver mand og dreng gør i smug med sin penis

- Metallet var virkelig stærkt, og det tog 2-3 timer, før vi kunne åbne den, siger Jack Bansakul, , der ikke tror, manden vil gentage tricket foreløbig.

- Heldigvis kunne han tage hjem uden skader, men jeg tror ikke, han kommer til at bruge en penisring igen, siger han ifølge Mirror.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx