Af - 29/04-16 05:56

SØDT: 93-årig tog på blind-date med 90-årigSØDT: 93-årig tog på blind-date med 90-årig

Et Facebook-billede af to pensionister over 90 år, der for nylig tog på blind-date sammen, er gået viralt.

Bildstrecke im Grossformat »
Du skal ikke tro, at kærlighed ikke kan findes på nettet. Det er en normal generalisering, man ofte hører - for det kan sagtens fungere gennem internettet. Men du skal huske at være opmærksom på, at internettet er fuld af såkaldte 'trolls', der bare vil være irriterende og diskutere. Ignorer dem for guds skyld! Før du tilmelder dig datingtjenester, så prøv at overvej, hvad det er, du leder efter, og hvad du ønsker i en potentiel partner. Der er ingen grund til at bruge tid på én, der helt tydeligt bare vil have et engangsknald, hvis du selv leder efter noget mere seriøst. Vær sikker på, at du specificerer, hvad det er, du søger i en partner. Om det er et hurtigt fix eller et længerevarende forhold. Så sparer du dig selv og en eventuel partner for tid og kræfter. Tag dig god tid og overvej alle potentielle kandidater på et datingsite. Prøv at undgå at kigge for meget på udseende, uddannelse, indkomst eller arbejde. Disse kan være meget subjektive og misvisende for personen. Kig i stedet efter hobbier, interesser, baggrunde og oplevelser. Du kan risikere at overse én, der ville være perfekt for dig, fordi hun ikke har den perfekte uddannelse for eksempel. Læg kræfter i det. Lav en god profil og optimér den, så den giver bedre søgeresultater. Og vær aktiv! Jo flere der ser dig, jo højere er chancen for at finde den eneste ene. Finder du en, du godt kan lide? Så læg ikke skjul på, at du gerne vil lære personen at kende. Du kan også med fordel give komplimenter, så du viser, du er interesseret og selvsikker... Så længe det ikke tager overhånd, og du virker creepy! ... Det kan være svært at finde den eneste ene, så du er nødt til at tro på det, dig selv og være tålmodig. Det er ikke sikkert, at du finder en, der er perfekt... Men måske finder du noget, der er tæt på?

Her i galleriet kan du læse en række tips til, hvordan du dater på nettet, som SWNS står bag.

Kærlighed kender ingen alder, siger man. Og det er 93-årige Miriam Steiner og 90-årige Harold Sharlin et godt eksempel på.

De to pensionister mødtes for nylig til en blind-date i en bogbutik i Washington D.C., og da medarbejderne i butikken hørte, at Miriam og Harold skulle på date, kunne de ikke lade være med at tage et billede af de to sammen og lægge det på Facebook.

Siden har opslaget fået mere end 2.800 reaktioner fra Facebook-brugere, der ikke kan stå for det søde billede, skriver TODAY News.

Som tekst til billedet skriver bogbutikken:

- Vi græder ikke. Vi har bare noget i øjet.

Daten kom i stand, efter at Harolds barnebarn Jenny, der arbejder som servitrice, havde serveret for Miriam.

- Min Jenny var så imponeret over Mirams energi, at hun sagde: "Du ville være en god date for min bedstefar!" siger Harold Sharlin til Today.

Harold, hvis kone døde tilbage i 1998, har datet lidt siden da, og da han hørte om Miriam, ringede han for at invitere hende ud.

Hun havde modsat Harold ikke datet, siden hun mistede sin mand i 1999, men alligevel takkede hun ja.

- Jeg elskede ham og har ikke været på udkig efter andre efterfølgende. Men jeg tænkte: "Okay, hvad har jeg at tabe?", siger Miriam Steiner.

De to pensionister tilbragte en hyggelig eftermiddag sammen, og selv om de fortæller, at de ikke er sikre på, at de har en fremtid som kærester, er de glade for at have mødt hinanden.

LÆS OGSÅ: Sødt: Danser med sin demente bedstemor til Lukas Graham-megahit

LÆS OGSÅ: Sødt: Sådan har betænksom ægtemand fået smilet frem hos sin blinde kone

LÆS OGSÅ: Nååårh! Her kan du kæle med pindsvin på ny cafe

LÆS OGSÅ: Sødt: Ammende mor i følelsesladet møde med to orangutanger

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx