Af - 23/09-16 22:19; Opdateret: 24/09-16 19:06

Rystende foto: Her sælger IS en kvinde som sexslaveRystende foto: Her sælger IS en kvinde som sexslave

Rettelse: Metroxpress har bragt denne historie på baggrund af et andet medies oplysninger og kilder. Historien er dog tilsyneladende usand. Vi beklager! Se link nedenfor.

storybild

(Billede: Twitter)

RETTELSE: Denne artikel bygger på oplsyninger og kilder fra den britiske avis The Sun. Oplysningerne om, at kvinden er en bortauktioneret sexslave, er dog efter alt at dømme usande, skriver det norske nyhedsmedie Nettavisen. LÆS MERE VED AT TRYKKE HER!

OPRINDELIG ARTIKEL:

På en mobiltelefon tilhørende en dræbt jihad-kriger fandt irakiske soldater en række skrækindjagende fotos af en igangværende menneskehandel.

Dette er et af dem.

Ifølge de britiske myndigheder, ser man på billedet en ung, irakisk kvinde, der bliver solgt som sexslave på en auktion arrangeret af terrorbevægelsen Islamisk Stat i Saudi Arabien. Det skriver The Sun.

Det var medlemmer af den irakiske hær, der fandt billedet på den afdøde jihad-krigers telefon, da de befriede byen Al-Ahirqat, som IS overtog i 2014, og det er samme hær, der mener at vide, at det er taget under et af de auktionslignende arrangementer, der angiveligt finder sted i Saudi Arabien.

Islamisk Stat sælger sexslaver på sociale medier: Køb 12-årig jomfru
Islamisk Stat sælger sexslaver på sociale medier: Køb 12-årig jomfru

Dansker skal bremse pengeoverførsler til Islamisk Stat
Dansker skal bremse pengeoverførsler til Islamisk Stat

Teorien underbygges af nyhedsbeauret AP, der i juli kunne fortælle, at der befinder sig omkring 3.000 kvinder og børn i Islamisk Stats varetægt i Irak, hvor de bliver voldtaget og mishandlet. De yngste piger der bliver voldtaget er blot 13 år gamle.

Nogle af de tilfangetagne kvinder bliver desuden solgt som sexslaver på sociale medier som WhatsApp og Telegram.

På en af annoncerne, som nyhedsbureau AP fik kendskab til, blev en pige omtalt som 'jomfru', 'smuk, '12 år'. Tilmed stod der, at prisen for pigen er steget til 84.000 kroner, og at hun snart vil blive solgt.

Irak er med i den alliance af lande, der sammen med USA og Storbritannien bekæmper Islamisk Stat.

Dansk irakkriger lægger sag an mod politiet
Dansk irakkriger lægger sag an mod politiet

Sådan vil IS ramme europæiske turister til sommer
Sådan vil IS ramme europæiske turister til sommer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx