Af - 08/07-16 19:27

Inden første date vidste Andy, at hans kommende kæreste snart ville døInden første date vidste Andy, at hans kommende kæreste snart ville dø

Kærlighed overvinder alt.

storybild

24-årige Anna Swabey havde i flere år kæmpet med en voldsom hovedpine, og da lægerne endelig fandt frem til årsagen, gav de hende den værst tænkelige besked.

Smerterne skyldtes en aggressiv kræftsvulst, der ikke kunne opereres væk, og det betød, at hun kun ville have få år tilbage at leve i.

Kort tid efter kom hun i kontakt med en fyr ved navn Andy på Tinder, og i første omgang ville hun ikke gå ud med ham, fordi hun vidste, at hun var nødt til at fortælle ham om sin sygdom.

Nu forstår jeg, hvorfor man kalder det en cancergrill
Nu forstår jeg, hvorfor man kalder det en cancergrill

- Døende mennesker dater ikke, så en del af mig følte mig skyldig, da jeg svarede ham på Tinder. Men følelsen af at være normal igen var så fantastisk, at jeg ikke kunne lade være, siger Anna Swabey til Marie Claire.

I stedet for at vente til de mødtes, fortalte hun allerede Andy om sin situation inden de gik ud sammen. Og det var en voldsom besked at få for 26-årige Andy.

- Jeg har kun tre år tilbage at leve i, jeg forstår godt, hvis du ikke vil møde mig, skrev hun i en besked inden første date, fortæller Andy til Daily Mail.

- Jeg blev overrasket, da jeg læste det. Ingen forventer at få sådan en besked fra en 24 år gammel pige. Jeg kunne ikke tro at noget så forfærdeligt kunne ske med så ungt et menneske, siger han.

Dansk metode kan spore kræft længe før den bliver til knude
Dansk metode kan spore kræft længe før den bliver til knude

På trods af den chokerende besked, valgte han alligevel at insistere på, de skulle gå ud på daten, og da de endelig mødtes, var det kærlighed ved første blik.

Parret har været sammen siden den dag i 2015, hvor de mødtes første gang, og trods Annas dødsdom, valgte Andy at fri til hende i december.

Et spørgsmål hun kun kunne sige ja til, selvom det også betyder, at det bliver til døden skiller dem ad.

- Jeg ved, at jeg ved at gifte mig med Anna bliver enkemand inden jeg fylder 30. Men det eneste jeg har lyst til er at kunne præsentere hende som min kone. Jeg kan ikke vente, til det sker, siger han om brylluppet, der står i september.

Kræftens Bekæmpelse: Flere mænd rammes af hpv-kræft
Kræftens Bekæmpelse: Flere mænd rammes af hpv-kræft

Anna Swabey har en blog, hvor hun deler ud om sine tanker i forbindelse med sin sygdom, som du kan læse her.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx