Af - 21/02-16 20:37; Opdateret: 21/02-16 20:57

Samsung annoncerer nye super-smartphones: Så vilde er deSamsung annoncerer nye super-smartphones: Så vilde er de

Samsung har her til aften endelig lanceret de to nye topmodeller Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge.

Bildstrecke im Grossformat »

I de seneste måneder har der floreret masser af rygter om Samsungs nye topmodeller. Her til aften har den sydkoreanske mobilproducent så endelig løftet sløret for modellerne Galaxy S7 og Galaxy S7 edge ved et show i Barcelona. Det oplyser Samsung på Twitter.

Her er verdens billigste smartphone
Her er verdens billigste smartphone

De to smartphones' specifikationer fået en opgradering på flere parametre i forhold til S6-modellerne. Først og fremmest er de CPU-mæssigt 30 procent hurtigere og har 1 gigabyte RAM mere. Batteriet holder længere, og kameraet er blevet forbedret. Samtidig er de vand- og støvresistente.

Desuden har Samsung rettet sig efter et stort ønske fra brugerne og genindført MicroSD-hukommelseskort, der kan have op til 200 gigabyte plads, ligesom der er plads til at indsætte to sim-kort.

Samtidig har Samsung lanceret et 360 graders kamera, der kan styret med ens smartphone, som udover de nye S7-modeller er kompatibelt med Galaxy Note5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 edge og Galaxy S6.

Ritzau skriver, at det er forventningen, at de nye Samsung-modeller kommer til at koste mellem 6.000 og 7.000 kroner afhængigt af modellen, og at de kan købes i løbet af foråret.

Brug din mobiltelefon som bærbar computer
Brug din mobiltelefon som bærbar computer

Giver din smartphone skæve fingre?
Giver din smartphone skæve fingre?

Vild sko: Gå dit smartphone-batteri op på 100 procent
Vild sko: Gå dit smartphone-batteri op på 100 procent

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx