Af - 04/04-15 22:29

TV: Sex midt på gaden - kåde elskere kunne ikke vente til de kom hjemTV: Sex midt på gaden - kåde elskere kunne ikke vente til de kom hjem

Mongolsk studerende i Hong Kong fortryder nok valget af sted, hvor ham og unavngiven veninde valgte at udfolde deres seksualitet.

storybild

Nok ikke Ning Dangs stolteste øjeblik.

Man siger nogen gange, at mænd tænker mere med de nedre dele end med hovedet. - Og dette klip bekræfter vist den påstand rimelig godt.

En studerende fra det asiatiske land Mongoliet er så at sige blevet taget med bukserne nede - på sin fødselsdag. Den 19-årige studerende havde eftersigende drukket en anseelig mængde shots sammen med en unavngiven veninde - og var derfor plørefuld. Det skriver Metro.

SYV videnskabelige grunde til at du skal have mere SEX
SYV videnskabelige grunde til at du skal have mere SEX

Og mon ikke det er derfor, at det bramfri par vurderede, at gaden da var et oplagt sted at have sex?

Politiet dukkede pludseligt op kort efter. Der havde det lystige par dog lige fået tøj på, selvom deres dække vist ikke HELT holdt:

Så længe venter kvinder med at dyrke sex med en ny partner
Så længe venter kvinder med at dyrke sex med en ny partner

- De var begge meget fulde, men da politiet ankom havde de begge tøj på. Kvinden tabte dog bukserne, da hun rejste sig op, fortæller en talsmand for politiet i Hong Kong.

Da politiet ikke nåede at se noget, fik parret lov at gå.... Men deres eskapader på gaden var 'desværre' blevet filmet og lagt på Youtube, og da politiet efterfølgende så det, har de valgt at anholde Ning Dang, fyren i videoen. Men de leder fortsat efter kvinden.

Løgnedetektor afslører: Så mange sexpartnere har kvinder
Løgnedetektor afslører: Så mange sexpartnere har kvinder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx