Af - 13/06-16 09:16

Tysk landstræner piller ved sig selv under EMTysk landstræner piller ved sig selv under EM

Den tyske landstræner Joachim Löw blev fanget i et par uheldige øjeblikke i kampen mod Ukraine.

Bildstrecke im Grossformat »

Tysklands træner Joachim Löw er kendt for at blive fanget i uheldige situationer, og nu er den gal igen. Til gårsdagens landskamp mod Ukraine ragede han sig selv foran og bag i, og snuste lidt til det hele for rullende kameraer. Det skriver Mirror.

Tysk landstræner foretrækker mindre EM-slutrunde
Tysk landstræner foretrækker mindre EM-slutrunde

Joachim Löw er en glimrende træner. Han er manden der klaskede Brasilien 7-1 i semi-finalen, og endte med at vinde VM med Tyskland. Igår tog han og landsholdet skridtet videre mod EM-finalen, med en 2-0 sejr over Ukraine.

Men det var ikke skridtet videre mod EM-finalen, der var i internet-krigernes søgelys. Det var snarere et helt andet skridt - Löw havde nemlig en ustyrlig trang til at pille ved sig selv foran publikummet på mange millioner seere på verdensplan.

Tysklands landstræner udtager forsvarserstatning
Tysklands landstræner udtager forsvarserstatning

Festen stoppede ikke her. Löw forsøgte at være diskret, men blev endnu engang afsløret i at pille ved sig selv, fremfor at pille ved holdopstillingen. Denne gang på den anden side af bukserne.

Det er ikke første gang, at Löw afprøver sine egne kropslugte. Han er før blevet set sniffe til lugten fra sin armhule og spise sine bussemænd.

LÆS OGSÅ: Skader bekymrer Tysklands landstræner

LÆS OGSÅ: Landstrænerne vidste besked om terror - men tiede over for spillerne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx