Af Ritzau - 26/09-16 21:51

Obama dropper elsket fodbold og ser tv-debat med halvt øjeObama dropper elsket fodbold og ser tv-debat med halvt øje

Barack Obama er vild med amerikansk fodbold. Men debat mellem Clinton og Trump er vigtigere ifølge talsmand.

storybild

Obama vil droppe NFL-fodbold til fordel for debat mellem Clinton og Trump mandag, forventer præsidentens talsmand. (Billede: Reuters/Joshua Roberts)

USA's præsident vil gøre en undtagelse fra sin faste rutine, når Hillary Clinton og Donald Trump natten til tirsdag tørner sammen i den første direkte tv-duel før præsidentvalget.

Barack Obama plejer at se amerikansk NFL-fodbold med det ene øje, mens han ordner forskellige opgaver.

Men i aften skifter han kanal.

Det ventes, at interessen for debatten mellem de to kandidater til at overtage Obamas job vil være lige så stor som Super Bowl, som er den afsluttende mesterskabskamp i NFL.

- Jeg forventer, at denne efterårsaften vil komme til at ligne andre mandagsaftener i Det Hvide Hus. Det betyder, at præsidenten vil arbejde i aften med tv'et tændt i baggrunden, siger hans talsmand Josh Earnest.

- Jeg tror, den eneste forskel vil være, at denne aften vil der i stedet for fodbold blive diskuteret lidt mere politik i sammenhæng med debatten, siger Earnest.

Talsmanden kalder de tre planlagte debatter mellem kandidaterne for vigtige øjeblikke i valgkampen. Obama har støttet sin partikollega Clinton.

- Han tror bestemt på, at hun har en stærk sag. Det er derfor, at han har talt så stærkt til støtte for hendes kandidatur, siger Josh Earnest.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Hareide om smertehelvede: 'Når du...
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx