Af - 20/03-15 21:09

Emmas hænder beviser, hvorfor det er farligt at falde i søvn i ekstrem kuldeEmmas hænder beviser, hvorfor det er farligt at falde i søvn i ekstrem kulde

Emma Quirk var fuld og faldt i søvn i den canadiske kulde, og billederne af hendes hænder dokumenterer de alvorlige konsekvenser. ADVARSEL: Billederne kan virke voldsomme

Bildstrecke im Grossformat »

ADVARSEL: Billederne i galleriet kan virke voldsomme.

Emma Quirk begik i december sidste år en alvorlig fejl, som må tjene til skræk og advarsel.
Den australske kvinde var i byen med nogle veninder i den canadiske by Prince Albert, der ligger i provinsen Saskatchewan, som er kendt for en bidende kulde i vintermånederne.

I løbet af natten gik hun udenfor for at ryge en cigaret, men omkring samme tidspunkt fik hun et black-out og faldt i søvn, mens termometret sagde -30.

Nu er beviset her: Denne dag er ugens hårdeste dag
Nu er beviset her: Denne dag er ugens hårdeste dag

Ved 6-tiden om morgen blev hun fundet igen og bragt til hospitalet med alvorlige forfrysninger på hænderne.

- En sygeplejerske sagde til mig, at jeg i bedste fald ville beholde mine fingre. I værste fald ville jeg miste hænderne, skriver Emma Quirk på Imgur, hvor hun har lagt billederne op og fortæller om episode.

I de følgende dage måtte Emma Quirk væbne sig med tålmodighed, fordi blisterne skulle hæve 'færdigt', før lægen kunne prikke hul på dem. Lægen hed i øvrigt Dr. Freezin - et passende navn til den slags opgave, bemærker Emma Quirk.

Hendes fingre er nu ved at hele, og hun er i stand til at bevæge dem alle, men først til juni finder Emma Quirk ud af, om hun beholder samtlige fingre.

- Dr. Freezin siger, at jeg formentlig beholder alle mine fingre. Han er kun bekymret for min venstre lillefinger og fingerspidsen på min højre langefinger. Det finder jeg ud af til juni, siger Emma Quirk, som til Mashable fortæller, at folk i hendes alder slet ikke tænker på, hvor farligt det kan være at drikke sig fuld i den kulde.

Galleri: Her er de 20 allerbedste mobilfotos i verden!
Galleri: Her er de 20 allerbedste mobilfotos i verden!

- Siden den aften har jeg slet ikke været i byen. Det har helt klart været en øjenåbner for, og det vidner om, hvor farligt det kan være at drikke uden at tænke sig om, siger hun.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vennen og rivalen mindes afdøde...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Khader: Danmark bør boykotte fodbold-VM
bt.dk
Superliga-klub bløder: Præsenterer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx