25/11-17 19:44

Vil bevise vild teori: Mike skyder sig selv en halv kilometer op i luften for at tage et enkelt billedeVil bevise vild teori: Mike skyder sig selv en halv kilometer op i luften for at tage et enkelt billede

"Mad" Mike Hughes vil i denne weekend skyde sig selv en halv kilometer op i luften - for at bevise at jorden er flad

storybild

Jorden er flad. Vi bor på en disk. Det er i hvert fald det, “Mad” Mike Hughes har tænkt sig at bevise. Hvordan? Han har bygget en dampdrevet raket ude i sin garage og planlægger at affyre den i den kommende weekend. Med sig selv ombord.

Ideen er simpel: Raketten skal op i ca. 500 meters højde, hvorefter Mad Mike vil tage billeder, der en gang for alle beviser, at vi bor på en flad disk. Den 61-årige limousine chauffør beskriver sig selv som “den eneste mand i historien, der har designet og bygget sin egen raket og vil affyre sig selv i den”.

Mad Mike er ikke bare en hr. hvem-som-helst, for han har tidligere lavet ret vilde stunts. Eksempelvis har han Guinness verdensrekord som han fik i 2002 hvor han lavede det længste hop i en limousine nogensinde. Han har også tidligere bygget en raket, der fik ham næsten 400 meter op i luften. Han måtte efterfølgende gå med krykker i to uger på grund af de skader han pådrog sig ved landingen.

Mad Mike har planlagt at skyde sig selv op i sin raket i morgen, lørdag fra Amboy Ghost Town i Californien.

Læs også: Homed er måske svaret på hjemløshed i New York

Læs også: Apple forsker i ny, revolutionerende skærmteknologi

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx