25/11-17 19:44

Vil bevise vild teori: Mike skyder sig selv en halv kilometer op i luften for at tage et enkelt billedeVil bevise vild teori: Mike skyder sig selv en halv kilometer op i luften for at tage et enkelt billede

"Mad" Mike Hughes vil i denne weekend skyde sig selv en halv kilometer op i luften - for at bevise at jorden er flad

storybild

Jorden er flad. Vi bor på en disk. Det er i hvert fald det, “Mad” Mike Hughes har tænkt sig at bevise. Hvordan? Han har bygget en dampdrevet raket ude i sin garage og planlægger at affyre den i den kommende weekend. Med sig selv ombord.

Ideen er simpel: Raketten skal op i ca. 500 meters højde, hvorefter Mad Mike vil tage billeder, der en gang for alle beviser, at vi bor på en flad disk. Den 61-årige limousine chauffør beskriver sig selv som “den eneste mand i historien, der har designet og bygget sin egen raket og vil affyre sig selv i den”.

Mad Mike er ikke bare en hr. hvem-som-helst, for han har tidligere lavet ret vilde stunts. Eksempelvis har han Guinness verdensrekord som han fik i 2002 hvor han lavede det længste hop i en limousine nogensinde. Han har også tidligere bygget en raket, der fik ham næsten 400 meter op i luften. Han måtte efterfølgende gå med krykker i to uger på grund af de skader han pådrog sig ved landingen.

Mad Mike har planlagt at skyde sig selv op i sin raket i morgen, lørdag fra Amboy Ghost Town i Californien.

Læs også: Homed er måske svaret på hjemløshed i New York

Læs også: Apple forsker i ny, revolutionerende skærmteknologi

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
21 vanrøgtede hunde blev fjernet fra...
bt.dk
Forskere gør vildt fund ved lille ø:...
bt.dk
Ophidset Morten Wieghorst: Det er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx