Af Katrine Frederikke Wandrup - 20/10-17 22:37

Ville sige farvel til sin afdøde kone: Så mødte han et chokerende syn på hospitaletVille sige farvel til sin afdøde kone: Så mødte han et chokerende syn på hospitalet

Manden ville sige et sidste farvel til sin afdøde hustru, men tog i stedet en sygeplejerske i at forgribe sig på liget blot en time efter, hun var gået bort.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Scanpix)

En mand ville sige et sidste farvel til sin afdøde hustru, men tog i stedet en sygeplejerske i at forgribe sig på liget blot en time efter, hun var gået bort.

Den ukendte ægtemand, hvis navn ikke er oplyst, blev så chokeret og vred, at han gav en sygeplejerske én på kassen, da han opdagede manden have sex med den afdøde hustru.

Hændelsen skete i byen La Paz i Bolivia, og gerningsmanden er blevet identificeret som 27-årige Grover Macuchapi, der arbejdede som sygeplejerske på det hospital, hvor han forgreb sig på liget, skriver Daily Mail.

Den lokale politiinspektør Douglas Uzquiano forklarede i en udtalelse, at overgrebet på liget fandt sted mandag aften omkring en time efter, kvinden var død af lungeproblemer. Hendes ægtemand var taget ud på hospitalet for at betale nogle lægeregninger og ville i den forbindelse sige et sidste farvel til hustruen.

Da han kom ind i lighuset så han til sit store chok sygeplejersken ligge ovenpå den døde kvinde med bukserne nede og i gang med en umiskendelig bevægelse. Manden blev så vred, at han med det samme fór frem og slog sygeplejersken.

Anklagerne afviser, at Grover Macuchapi kan blive dømt for nekrofili, fordi der ikke findes en lovgivning mod fænomenet i Bolivia.

For blot et halvt år siden var der en lignende situation i Argentina, hvor en mand brød ind i lighuset på et hospital og forgreb sig på et kvindelig, fordi han ifølge sin egen forklaring havde en 'uimodståelig lyst til at have sex på hospitalet.'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Boligsælgere kræver mere: De...
bt.dk
1,2 millioner danske passwords ligger...
bt.dk
Atlético var én mand nede: Så dukkede...
bt.dk
En af Danmarks rigeste familier...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx