Af - 27/06-15 10:34

Dækket i farver: Det Hvide Hus hylder ny lov om homoægteskaberDækket i farver: Det Hvide Hus hylder ny lov om homoægteskaber

Det Hvide Hus har fået nye farver i anledning af, at det fredag blev lovligt for homoseksuelle at gifte sig i samtlige 50 stater i USA.

Bildstrecke im Grossformat »

Det meste af USA jubler. Fredag afgjorde landets højesteret, at det skal være lovligt for homoseksuelle at gifte sig i samtlige 50 amerikanske stater.

Den beslutning bliver hyldet i hele landet, men en bygning har alligevel tiltrukket den største opmærksomhed for sin smukke fejring af landets nye lov.

Det er Det Hvide Hus, der fredag aften ved mørkets frembrud blev lyst op i alle regnbuens farver for at markere den nye lov om homoægteskaber.

Du kan se billeder af, hvordan USA fejrer den nye lov i galleriet øverst, og herunder er der en video af Det Hvide Hus dækket i farver.

America should be very proud. #LoveWins

Posted by The White House on 26. juni 2015

Højesteret tillader homoseksuelle ægteskaber over hele USA
Højesteret tillader homoseksuelle ægteskaber over hele USA

Barack Obama har - ud over at "male" sin bolig - også været ude at kommentere på den nye lov, og det handler om ligestilling og stolthed over beslutningen, der "er en sejr for USA", som præsidenten skriver på Twitter.

- I dag kan vi uden tvivl sige, at vi har gjort vores land en smule mere perfekt, siger han blandt andet, og i tweetet herunder står der:

'Når alle amerikanere bliver behandlet på lige fod, så er vi alle mere frie.'


Irland stemmer ja til homovielser
Irland stemmer ja til homovielser

Præsidentens bolig har også hyldet den nye lov på Facebook, hvor de har ændret deres profilbillede, hvilket mere end 650.000 har "synes godt om". Samme hyldest har Youtube og en helt masse amerikanere også gjort.

Og faktisk kan alle Facebook-brugere ændre deres profilbillede til et, der er dækkes af regnbuens farver. Det sociale medie har nemlig lavet en funktion, så det sker stort set automatisk.

Hvis du også vil have regnbuefarver på dit profilbillede, skal du bare klikke her.

TV: Se traileren til filmen om EM-eventyret i '92
TV: Se traileren til filmen om EM-eventyret i '92

#ProudToLove → https://goo.gl/yxnoHz

Posted by YouTube on 26. juni 2015

LÆS OGSÅ: TV: Hov der var et match! Test af Tinder-niveauet på Tinderbox

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx