Af - 07/02-14 08:49; Opdateret: 07/02-14 09:03

Brutalt ulvedrab tager mystisk drejningBrutalt ulvedrab tager mystisk drejning

For cirka to år siden blev en 30-årig kvinde brutalt myrdet af en flok ulve i Kolmårdens dyrepark i Sverige. Nu mistænker politiet en kollega i sagen.

storybild

For cirka to år siden blev en 30-årig kvinde brutalt myrdet af en flok ulve i Kolmårdens dyrepark i Sverige. Nu mistænker politiet en kollega i sagen. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Den 30-årige kvinde kendte ulvene, som en mor kender sine børn.

Siden de var hvalpe, havde hun arbejdet med dem i Kolmårdens dyrepark uden for Norrköping, der ligger sydvest for den svenske hovedstad, Stockholm.

Derfor var det også højst overraskende og dybt tragisk, da kvinden forrige år blevet fundet død inden for ulveindhegningen.

Hunulve nærmer sig Danmark
Hunulve nærmer sig Danmark

Kvinden var gået ind til ulvene alene, og derfor er det uvist, hvad der præcis skete mellem hende og rovdyrene i de skæbnesvangre minutter, inden det resterende personale opfattede, at noget var galt.

Politiets efterforskning, som nu har varet i godt to år og er blevet til en rapport på mere end 500 sider, tager nu en uventet drejning. Én af den afdøde kvindes kolleger er nemlig blevet hevet ind til afhøring.

Den danske ulv har fået hvalpe
Den danske ulv har fået hvalpe

- En person er mistænkt for at bryde arbejdsmiljøreglerne, som kan have ledt til en andens død, siger Anders Wallberg ved politiet i Östergötland.

De skriver expressen.se.

Personen blev hevet ind til afhøring i tirsdags, men politiet ønsker ikke gå i detaljer om, hvad vedkommende skulle svare på af spørgsmål, eller hvad vedkommende sagde.

Tre han-ulve huserer i Jylland
Tre han-ulve huserer i Jylland

- Jeg vil ikke gå i detaljer med, hvad personen sagde under forhøret. Det er en person fra Kolmårdens dyrepark, siger Wallberg.

Dyreparken har siden den tragiske ulykke forbudt personalet at have nærkontakt med ulvene.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Dansk Supermarked præsenterer...
bt.dk
Uhyggelig ulykke i dansk svømmehal:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx