Af - 13/07-16 21:20

TV: 104-årige Dagny bokser for første gangTV: 104-årige Dagny bokser for første gang

- Det var ret sjovt, lyder reaktionen fra den 104-årige kvinde.

storybild

Dagny Carlsson på 104 år er Sveriges ældste blogger. (Foto: www.123minsida.se)

Dagny Carlsson er en kvinde med ben i næsen.

På trods af sine 104 år er hun ikke bange for at springe ud i noget nyt og udfordrende. Men det er ikke kun det vovede sind, der gør Dagny Carlsson til en ekstraordinær kvinde. Hun er nemlig også Sveriges ældste blogger.

KLUMME: Slap af og giv min generation en chance
KLUMME: Slap af og giv min generation en chance

Og da hun for nylig besøgte et fitnesscenter i Stockholm i Sverige, fik hun muligheden for at bokse for første gang i sit liv.

- Jeg var ude for at se, om der var noget for mig, og det var der faktisk, fortæller hun til det svenske nyhedsmedie Expressen.

Se Dagny Carlsson prøve kræfter med boksning for første gang nederst i artiklen.

Med sig i fitnesscenteret havde Dagny Carlsson sin fotograf Elena Strøm, der følger med rundt og fotograferer, hvad den ældre blogger laver. Og denne gang var det boksningen, det gjaldt.

- Det var sjovt. Selvom jeg ikke synes, at jeg fik farten, for jeg stod helt stille og flyttede slet ikke mine fødder. Jeg stod bare der og viftede med armene, lyder det fra Dagny, der dog ikke er bleg for at tage boksehandskerne på igen, hvis muligheden skulle byde sig.

Dagny Carlsson fyldte 104 år i maj og har haft sin blog i nogle år. Her skriver hun om alt lige fra madopskrifter, til gode husråd og om de steder hun besøger. Du kan besøge bloggen her.

Stem på dit Optursmenneske fra Roskilde Festival 2016
Stem på dit Optursmenneske fra Roskilde Festival 2016

Den 104-årige blogger har tidligere været i medierene, hvor hun blandt andet har opfordret unge kvinder til at stå op for sig selv, og i mars kom hun på en 64. plads på Expressens liste over årets 100 svenske kvinder.

Se videoen af hende herunder.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx